Wolfenstein 3 “elbette” gelecek, Dishonored serisi ölmedi

Bethesda, Wolfenstein 3'ün "en nihayetinde" geliştirileceğini açıkladı.

Bethesda, Wolfenstein 3‘ün “en nihayetinde” geliştirileceğini açıkladı.

Pete Hines, Bethesda’nın pazarlama bölümü başkan yardımcısı, GameCentral’e verdiği röportajda stüdyonun ileriye yönelik oyunları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. “Wolfenstein 3 kesinlikle olacak” diyen Hines, ayrıca Dishonored serisi ile ilgili de konuştu.

“Tabii ki de Wolfenstein 3’ü yapacağız. Sadece, [MachineGames] Wolfenstein: Youngblood’ı geliştirmek için büyük bir hikaye anlatımına ara veriyor.”

Aynı röportajda Pete Hines, Dishonored serisinin akıbeti hakkında da bilgi verdi:

“[Geliştirici stüdyo] Arkane’in iki stüdyosu var ve birkaç şey üzerinde çalışıyorlar. Bunun, [Bethesda Başkanı] Todd Howard’ın çıkıp ‘Bir Fallout oyunu yapacağım, daha sonra The Elder Scrolls 6’ya geçmeden önce Starfield’ı geliştireceğim’ demesinden bir farkı yok.”

Arkane Studios geçtiğimiz dönemde Dishonored serisi için “dinlenme aşamasında” olduğunu açıklamasına rağmen, Pete Hines serinin ölmediğini doğrulamış oldu.

Bethesda’nın yakın zamanda çıkacak en büyük oyunu Fallout 76 ve 14 Kasım’da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. Ayrıca çıkış tarihi belli olmayan ancak bu yılki E3’te duyurulan Starfield ve The Elder Scrolls 6 bulunuyor.

Önceki İçerikMarvel’s Spider-Man oyununu geliştirme fikri nasıl ortaya çıktı?
Sonraki İçerikEn çok tanınan marka PlayStation

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz