‘Witcher 3’ün Genişleme Paketleri Witcher 2 Kadar Büyük’

“The Witcher 3’ün genişleme paketleri, The Witcher 2 kadar büyük olacak.”

Polonyalı geliştirici şirket CD Projekt Red tarafından The Witcher 3: Wild Hunt‘ın paralı genişleme paketleri hakkında bazı detaylar verildi. Oyunun direktörü Konrad Tomaszkiewicz tarafından bir röportaj sırasında verilen bilgilere göre, The Witcher 3 genişleme paketleri The Witcher 2’nin boyutu kadar büyük olacak.

İki genişleme paketinin toplam boyutunun, 2011’de çıkış yapan The Witcher 2: Assassins of Kings‘in boyutu kadar olacağını belirten Tomaszkiewicz, bu iki paketin toplamda 30 saat kadar uzunlukta olacağını da söyledi.

GameReactor‘e konuşan Konrad Tomaszkiewicz, “Genişleme paketleri, ana hikayede var olan unsurlarla birlikte yeni bir hikaye oluşturacak. Ara sahneler, yeni karakterler, yeni eşyalar, yen, Gwent kartları ve daha birçok şey bunlara dahil.” dedi.

İlk genişleme paketi olan Hearts of Stone, yaklaşık olarak 10 saat uzunlukta olacak; Blood and Wine adındaki ikinci genişleme paketi ise 20 saatlik bir oynanış süresi sunacak.

The Witcher 3’ün genişleme paketleri arasından ilk olarak Hearts of Stone bu sonbaharda çıkış yapacak. Onu takiben 2016 yılında ikinci genişleme paketi Blood and Wine çıkışını gerçekleştirecek. İkisi toplamda 25 dolardan satın alınabilecek.

Diğer bir Witcher 3 haberi ise, bu hafta ücretsiz DLC sunulacak olmaması. Onun yerine “büyük 1.07 güncellemesi” tüm platformlar için aynı anda yayımlanacak.

Önceki İçerikKıyamet Savaşçıları Açık Betası Başladı
Sonraki İçerikXbox, Tokyo Game Show 2015’i Es Geçecek

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz