Cyberpunk 2077: Phantom Liberty için NVIDIA Game Ready sürücüsü yayınlandı

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty DLSS 3.5 desteği alıyor.

NVIDIA, Cyberpunk 2077: Phantom Liberty için GeForce oyuncularını hazır hale getiren yeni bir GeForce Game Ready Sürücüsü yayınladı. NVIDIA bu sürücüsünde oyunda Cyberpunk 2077’ninde alacağı DLSS 3.5  ve Işın Yapılandırma teknolojisini oyuncuların kullanımına sunuldu.

Bu sürücü Party Animals, Warhaven ve Witchfire oynayan oyuncular için de yeni güncellemeler içeriyor.

DLSS 3.5 Yayınlandı

Cyberpunk 2077’nin 2.0 güncellemesi yayınlandı, DLSS 3.5 de dahil olmak üzere tonlarca geliştirmeyle piyasaya sürüldü.  Cyberpunk 2077’nin Işın İzleme: Overdrive Modunda, DLSS 3.5’in yeni Işın Yapılandırma tekniği yansımaların kalitesini ve netliğini artırıyor, evrensel aydınlatma daha da geliştirilerek aydınlatma daha da iyi, daha sürükleyici, daha gerçekçi bir deneyim için daha dinamik olarak yanıt verir hale geliyor.

GeForce RTX 40 Serisi kullanıcıları, DLSS 3.5’ın sunduğu tüm performans ve görüntü kalitesi iyileştirmelerinden, en yüksek kare hızları için performansı artıran Frame Generation dahil, Işın İzleme: Overdrive Modu’nda faydalanabiliyor.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty 26 Eylül’de Geliyor

6 Eylül’de Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, ışın izleme ve DLSS 3.5 ve Işın Yapılandırma ile piyasaya sürülecek.

Phantom Liberty, Cyberpunk 2077 için yeni bir casus-gerilim macera oyunudur. Yeni Amerika Birleşik Devletleri’nin Başkanının yörünge mekiği Night City’nin en ölümcül bölgesi üzerinde vurulduğunda, onu kurtarabilecek tek kişi sizsiniz. Kiralık bir siberpunk olan V olarak karaborsa paralı askerlerin acımasız dünyasıyla gücün en yüksek kademelerini birbirine bağlayan bir hikayeyi çözerek karmaşık bir casusluk ve siyasi entrika ağının derinliklerine dalın.

GeForce RTX, 3 kattan 4,9 kata kadar performans artışı sunuyor!

DLSS 3.5 ve GeForce RTX 40 Serisi’nin önde gelen ışın izleme performansı sayesinde, Cyberpunk 2077: Phantom Liberty’yi deneyimlemenin en mükemmel yolu bir GeForce RTX 40 Serisi grafik kartına sahip bir bilgisayar veya dizüstü bilgisayarla oynamakta yatıyor.

GeForce RTX 40 Serisi grafik kartlarıyla 60 FPS’nin üzerinde Işın İzleme: Overdrive Modunu kullanarak en iyi Cyberpunk 2077: Phantom Liberty deneyimini yaşayın. 4K çözünürlüğünde, ışın izleme etkinleştirilmiş, maksimum ayarlarla birlikte, Frame Generation, Işın Yapılandırma, Reflex ve Super Resolution kullanarak NVIDIA DLSS 3.5, yerel 4K işlemeye göre ortalama olarak 4.9 kat daha hızlıdır ve aynı zamanda çok daha gerçekçi ve sürükleyici görünüyor.

CD PROJEKT RED , Sanat Başkan Yardımcısı, Global Sanat Direktörü Jakub Knapik,  “DLSS 3.5’in yapay zeka işleme gücüyle desteklenen akıllı teknolojisi sayesinde, Cyberpunk 2077: Phantom Liberty’nin en yeni konumu Dogtown’ı  daha mükemmel görüntüler, daha doğru aydınlatma ve mümkün olan en yüksek kare hızlarıyla en iyi şekilde deneyimleyebilirsiniz.

DLSS 3.5, 2560×1440’ta performansı ortalama 3 kat artırarak GeForce RTX 4070 ve üzeri modellerde 60 FPS’in üzerinde oynanış sağlıyor.

1920×1080’de, tüm GeForce RTX 40 Serisi oyuncuları, Frame Generation, Super Resolution ve Işın Yapılandırma’ın 3 kat ortalama performans artışı sayesinde Cyberpunk 2077: Phantom Liberty’yi en yüksek ayrıntı seviyelerinde deneyimleyebilisiniz.

Oyuna Hazır Diğer Güncellemeler
  1. Party Animals DLSS 2 ve Reflex desteği alıyor.
  2. Warhaven DLSS 3 ve Reflex desteği alıyor
  3. Witchfire DLSS 3 ve Reflex desteği alıyor
Önceki İçerikFae Farm inceleme
Sonraki İçerikBud Spencer & Terence Hill: Slaps and Beans 2 inceleme
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz