Kıyamet Savaşçıları Açık Betası Başladı

Oyunun açık betası bugün başladı.

Daha önce de bahsettiğimiz Kıyamet Savaşçıları açık betası bugün tüm oyunculara açıldı.

37Games tarafından geliştirilen ve tarayıcı üzerinden ücretsiz olarak oynanan RPG Kıyamet Savaşçıları’nın açık beta testi bugün oyun severlere açıldı. Ayrıca daha önce yapılan kapalı beta testine katılan oyuncularla ilgili olarak bazı veriler de açıklandı:

  • Kapalı beta testine 6066 oyuncu katılmış.
  • Tam 2303 oyuncu Okçu sınıfını tercih etmiş. 1903 oyuncu Şövalye olurken onu 1808 oyuncuyla Büyücü sınıfı takip ediyor.
  • En yüksek seviyeye 297 ile Penthos sunucusunda ulaşılmış.
  • En iyi lonca ise 28 elit ve 4.159.039 Muharebe Gücü’ne ulaşan Türk loncası olmuş.

Açık beta ile birlikte oyunda Birlik Sistemi, Kişileştirilebilir Sistem ve Süper Binek Sistemi olmak üzere üç önemli sistem de bulunuyor. Birlik Sistemi’nde birliktelik savaş meydanındaki en önemli unsur. Loncalarda oyuncular kendi klanlarını kurabiliyor. Bu sistem içerisindeki Birlik Odası, Simya (henüz açılmadı), Birlik Kasası, Diyarlar ve Bit Pazarı gibi yapıların kendilerine has işlevleri bulunuyor. Lonca üyeleri birlikte çalışarak yapıları geliştirip loncalarını süper loncaya dönüştürebiliyor. Loncalar, kuşatma savaşı ile de en yüksek onura sahip olmak için birbirleri ile mücadele ediyor. Bu onura sahip olan lonca oldukça büyük ve ender bir ödülün de sahibi oluyor.

Kişiselleştirilebilir sistemde ise savaşçıların ruhi teçhizatları oluyor. Oyuncular bu sistemde puan ekleyerek ve cilalama yaparak silahlarının özelliklerini geliştirebiliyor. Özellik açısından belli bir seviyeye ulaşan silahın rengi değişirken güzel bir ışıltı ile kaplanıyor. Farklı seviyedeki cilalama rengi ve parlaklık muharebe gücünü gösterdiğinden savaşçılar en iyisi için mücadele ediyor. Dahası, oyuncular teçhizatlarını değiştirdiğinde eski teçhizatın cilalama seviyesi yeni teçhizata da geçiyor. Bu nedenle oyuncular, yaptıkları cilalamanın boşa gitmesinden endişe duymak zorunda kalmıyor.

Kıyamet Savaşçıları’ndaki üçüncü sistem de Süper Binek Sistemi. Oyuncular binek hayvanlarına ana macera içerisinde sahip olabiliyor. Zindanlardan, Mağaza’dan ya da maceralardan kazanılan Binek Hapları ile binek hayvanlarının seviyesi artırılabiliyor. Yüksek seviyelere çıkmış binek hayvanları muhteşem bir görünüme sahip olurken savaşçıların tüm canavarları öldürmesine yardım ediyor. Ayrıca binek hayvanları yetenek listeleri ile kendilerine özel yetenekler de geliştirebiliyor. Unicorn, Escort, Res-Deadly, Trample ve daha birçok yetenek oyuncuların kendilerini geliştirmesini bekliyor.

Ayrıca açık betayı kutlamak amacıyla oyunun sitesine konulan şans çarkına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

kiyamet-savaslari-promo-kod-etkinligi

Önceki İçerikAMD’den 32 GB Ekran Kartı!
Sonraki İçerik‘Witcher 3’ün Genişleme Paketleri Witcher 2 Kadar Büyük’

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz