Watch_Dogs 2’nin ilk DLC’sinin çıkış tarihi netleşti

T-Bone adlı Watch_Dogs 2'nin ilk içerik paketi ilk olarak PS4'e, daha sonra ise Xbox One ve PC'ye çıkacak.

Serinin ilk oyununa kıyasla oldukça başarılı bulunan Ubisoft‘un en yeni oyunu Watch_Dogs 2‘nin ilk DLC paketi için çıkış tarihi verildi.

“T-Bone” adlı ilk içerik paketi ile oyuna çeşitli kozmetik eşyaları ve silahlar eklenecek. Böylece, efsane hacker Raymond “T-Bone” Kenney için birbirinden farklı özelleştirme seçenekleri oyuncularla buluşacak.

DLC ile ayrıca, Mayhem adında yeni bir co-op görev oyuna eklenecek. Zorluk derecesi üst düzey olan bu görevde, oyuncular gelişmiş silah seçenekleri ile donatılmış yeni bir düşmana karşı savaşmak zorunda kalacak. Grenadier adlı yeni zırhlı düşmanın bomba atar silahı olacak.

Tüm bu özellikleri barındıran Watch_Dogs 2’nin ilk DLC paketi 22 Aralık’ta PlayStation 4’e bir ay süreyle özel olarak yayınlanacak. Xbox One ve PC için ise 24 Ocak’ta çıkış yapacak. Ek olarak, tüm oyuncular 19 Aralık’ta T-Bone Chaos adlı yeni bir etkinliğe katılım şansı elde edecek. Ubisoft Club üyelerinin katılabileceği haftalık bazdaki bu etkinlik ile görevleri tamamladıkça oyun içi para ve eşya yükseltmesi elde etmek mümkün. Bu etkinliği kaçırmamak için Ubisoft Club’a üye olmayı unutmayın.

Son olarak, Watch_Dogs 2’nin Season Pass paketinde iki farklı hikaye paketi yer alıyor. “Human Conditions” ve “No Compromise” adlı bu hikaye paketleri içinse henüz bir çıkış tarihi açıklanmış değil.

Önceki İçerikCapcom’un Resident Evil 7’nin ilk gün satışlarından beklentisi yüksek
Sonraki İçerikDeadpool’un yönetmeni neden devam filmini bıraktığını açıkladı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz