Capcom’un Resident Evil 7’nin ilk gün satışlarından beklentisi yüksek

Gerçekten de Resident Evil 7 çıkışının ilk gününde 4 milyon adet satabilir mi?

Resident Evil 7: Biohazard, yaklaşık bir ay sonra piyasaya sürülecek. Serinin yapımcı ve yayıncı firması Capcom ise şimdiden yeni oyun için satış beklentisini dile getirdi.

Firmanın pazarlama direktörü Antoine Molant, MCV’ye yaptığı açıklamada, Capcom’un Resident Evil 7’nin ilk gün satışlarından beklentisinin hayli yüksek olduğundan bahsetti. Ayrıca, basın tarafından yapılan ön incelemelere; Xbox One ve PlayStation 4 için yayınlanan demo sürümüne ve Resident Evil 7’nin ayrıca PC için de çıkacak olmasına dikkat çekerek, serinin yeni oyunun başarılı olacağını ve çıkışının ilk gününde 4 milyon civarında satmasını beklediklerini söyledi.

Molant, Resident Evil: Biohazard’ın ön sipariş rakamlarına da değindi. Detaylı bir rakam paylaşmasa da, ön siparişlerin “çok iyi” olduğunu kaydetti ve Capcom’un Resident Evil 7’nin firmanın en büyük oyunlarından biri olacağına inandığını ifade ederek, “Resident Evil 7 muhtemelen Capcom’un yeni nesil cihazlarda yayınlayacağı en büyük yapım olacak.” dedi.

Resident Evil 7: Biohazard, 24 Ocak 2017’de Xbox One, PS4 ve PC platformları için çıkış yapacak. Oyunun PS4 versiyonuna özel olarak oyuncular isterlerse tüm oyunu PSVR ile de oynayabilecek.

Önceki İçerikAssassin’s Creed filminin yeni fragmanı yayınlandı!
Sonraki İçerikWatch_Dogs 2’nin ilk DLC’sinin çıkış tarihi netleşti

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz