Deadpool’un yönetmeni neden devam filmini bıraktığını açıkladı

"Daha önceden yaptığımıza benzer bir film hazırlamak istedim."

Tim Miller, orta bütçeli Deadpool filmini 2016’nın en iyi yapımlarından birisi haline getiren yönetmen, Ekim ayında Deadpool 2’nin yönetmenliğini bırakmıştı. Miller, geçtiğimiz günlerde bunun nedenini açıkladı.

Yakın zamanda verdiği bir röportajda konuşan Miller, Deadpool 2’nin ilk filmden daha büyük olması için çabaladığını belirterek, “Üç kat bütçeyle ilk filmdeki gibi kısıtlamış bir yapım ortaya koymak istemedim.” dedi ve şöyle devam etti:

“Daha önce yaptığımıza benzer bir film yapmak istedim çünkü bu filmin karakter yaratmak için en uygun film olduğunu düşünüyorum.”

Yönetmen Tom Miller, daha sonra, geçtiğimiz ay filmin başrolü Ryan Rynolds tarafından yapılan yorumların aksine Deadpool filminin hazırlanmasındaki tecrübesinin pozitif olduğunu ifade ederek, “Bazı insanlar ‘Filmin yapımı oldukça zordu’ diyor ancak bu filmi hazırlamak bir zevkti. Ekip olarak oldukça eğlenceli zamanlar geçirdik. Geçmişte bazı sorunlar yaşadığımız da oldu fakat hepsi sıradan şeylerdi.” dedi ve açıklamasına şu şekilde devam etti:

“Ekibimiz gerçekten de harikaydı. İkinci film için herkes geri gelecekti ve iyi vakit geçirecektik. Zor bir film olup olmadığı konusuna gelirsek… zor değildi. Bir eğlenceydi ve hayatımın en iyi tecrübesiydi.”

Deadpool 2’nin yönetmen koltuğunda şu anda, kült aksiyon filmi John Wick ve 2017’de çıkacak devam filmi John Wick: Chapter 2‘nin arkasındaki isim David Leitch yer alıyor.

Deadpool 2’nin henüz kesin bir vizyon tarihi bulunmuyor. Fox son olarak 2 Mayıs 2018 ve 29 Haziran 2018 şeklinde, X-Men karakteri içeren iki filmin çıkış tarihi hakkında açıklama yapmış ama film ismi vermemişti. Bunlardan birisinin Deadpool 2, diğerinin ise New Mutants olması bekleniyor.

Önceki İçerikWatch_Dogs 2’nin ilk DLC’sinin çıkış tarihi netleşti
Sonraki İçerikSherlock’un 4. sezonu için yeni bir fragman yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz