Wasteland 2’nin Çıkış Tarihi Açıklandı

Wasteland 2’nin çıkış tarihi Xbox One ve PlayStation 4 için belli oldu.

Oyunun yayıncı şirketi Deep Silver ve geliştiricisi inXile‘in yaptığı açıklamaya göre, Wasteland 2’nin çıkış tarihi yeni nesil konsollar (Xbox One ve PlayStation 4) için 13 Ekim 2015. Ayrıca belirtilenlere göre, Wasteland 2‘nin yeni nesil sürümü, Director’s Cut versiyonu yoluyla hazırlanıyor.

Director’s Cut sürümü 2014 yılında PC için “görsel açından tamamen revize edilerek” çıkış yapmıştı. Bu sürümde, yeni ışıklandırma ve gölgelendirme sisteminin yanı sıra oyunun dünyasında görsel iyileştirmeler, doku güncellemeleri, yüksek çözünürlükte karakter modelleri yer alıyor. Ek olarak, Wasteland 2’nin Xbox One ve PlayStation 4 sürümünde “on binlerce” yeni seslendirme de bulunacak. Ayrıca silah sesleri de iyileştirilmiş olacak.

Oynanış açısından ise, konsol oyuncularını sevindirecek bir haber bulunuyor. Oyunun kontrolleri konsol kontrolörünü destekleyecek şekilde yeninden düzenlendi. Ek olarak, geliştirici firma inXile, yeni “Precision Strike” ve “Perk & Traits” sistemlerini de oyuna ekleyecek. Böylece konsol sürümlerindeki savaşlar dengeli hale gelecek.

PC oyuncuları da bu yeniliklerden faydalanabilecek. Bu güncelleştirmelere erişmek için sadece oyunlarını ücretsiz Game of the Year Edition’ınına yükseltmeleri gerecek.

5-9 Ağustos tarihleri arasındaki gamescom 2015 etkinliğinde ise oyunun Xbox One ve PlayStation 4 sürümleri oynanabilir olacak ve oyuncular tarafından denenebilecek. Ayrıca gamescom 2015’in oyun listesine buradan bakabilirsiniz.

Wasteland 2, 26 yıllık oyun serisinin devam oyunu. Kickstarter projesi olarak başlayan proje 3 milyon dolara yakın bir gelir toplamıştı. Wasteland 2, inXile’ın tek Kickstarter projesi değil. Aynı şirket daha önceden  Torment: Tides of Numenera ve The Bard’s Tale IV için de aynı şekilde Kickstarter’den başlamıştı.

Önceki İçerikZombiU Remake Yeni Nesil Konsollar ve PC için Geliyor!
Sonraki İçerikGoogle Hakkında Bilinmeyen 10 Gerçek!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz