Uncharted 4 ön yüklemeye açıldı; oyunun dosya boyutu ortaya çıktı

Uncharted 4'ün ön yüklemeye açılmasıyla birlikte dosya boyutu da ortaya çıkmış oldu.

Yarın çıkışını gerçekleştirecek olan Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu, ön indirebilir durumda ve oyunun dosya boyutu da belli oldu.

Naughty Dog tarafından PlayStation 4 konsoluna özel olarak hazırlanan Uncharted 4: A Thief’s End (Bir Hırsızın Sonu), 10 Mayıs’ta yani yarın çıkış yapacak. Bununla birlikte oyun, 8 Mayıs itibariyle PSN üzerinden ön yükleme işlemine açıldı.

 

Oyunun ön yüklemeye açılması nedeniyle dosya boyutu da ortaya çıktı. Uncharted 4 için konsolunuzda 50 GB’tan aşağı bir alan gerekiyor. Bu bağlamda, oyunun disk boyutu bölgelere göre 40-44 GB civarında değişkenlik gösteriyor. PlayStation Store Türkiye websitesine göre ise, Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu, Türkiye’de 44.4 GB olacak.

Avrupa ve Asya bölgeleri için 8’inde başlayan ön yükleme işlemi, Amerika bölgesinde 9 Mayıs’ta aktif olacak. Uncharted 4’ün ön yükleme işlemi ayrıca 5 GB’lık ilk gün yamasını da içeriyor. Bu güncelleme, fotoğraf modunu, karakter izleme ve çoklu oyuncu özelliğini de içeriyor.

Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu, 10 Mayıs yani yarın dünya genelinde PlayStation 4’e özel olarak çıkış yapacak. Oyun, Türkiye’de Türkçe dublaj ve Türkçe altyazı desteği de içerecek. 

Sony‘nin yayıncılığını yaptığı Uncharted serisinin muhtemel son oyunu Uncharted 4’ün ilk incelemelerin yayımlanmasıyla birlikte birçok site oyuna tam puan verdi ve oyunun Metacritic ortalaması 94 puana ulaştı.

Yakın bir zamanda ise Başlat Tuşu’nda Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu’nun detaylı incelemesini bulabilirsiniz. 

Önceki İçerikBattlefield 1’in hikaye modu görev sayısı ve başarım listesi sızdırıldı!
Sonraki İçerikDICE, Battlefield 1’in sorunsuz olarak çıkmasını amaçlıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz