Battlefield 1’in hikaye modu görev sayısı ve başarım listesi sızdırıldı!

Yeni söylentiler, Battlefield 1'in hikaye modunda 6 adet görev olacağı bilgisini ve oyunun başarım listesini ortaya atıyor.

Dün resmi olarak duyurulan yeni Battlefield oyunu Battlefield 1‘in hikaye modunda yer alacak olan görevler ve başarımlar ortaya çıktı.

Twitter üzerinden txt231 adlı kullanıcı tarafından paylaşılan bilgilere göre, Battlefield 1’in hikaye modunda yalnızca 6 adet görev alacak. O görevlerin isimleri ise şöyle olacak:

 

  • Friends in High Places
  • Nothing is Written
  • Through Mud and Blood
  • Avanti Savoia!
  • The Runner
  • Epilogue

Yine aynı kişi tarafından ortaya atılan diğer bir iddia ise oyunun başarım listesi oldu. Reddit üzerinden yayınladığı bir gönderi ile Battlefield 1’in başarımları olduğunu öne sürdüğü bir liste paylaştı.

Bu bilgileri yayınlayan kişi ayrıca önemli bir uyarıda da bulundu. Başarımları, Battlefield 1’in geliştirici sürümünden elde ettiğini belirten txt213, bunların henüz tamamlanma aşamasında olabileceğini ve oyunun çıkışından sonra değişiklik gösterebileceğini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde duyurulan diğer bir FPS serisi CoD‘un yeni oyunu Infinite Warfare‘i bir günde geçmeyi başaran Battlefield 1, oyunseveler tarafından da Call of Duty‘a göre daha çok beğenildi. Call of Duty tarihinin en çok “beğenmeme” rekorunu elde eden Infinite Warfare’in fragmanı, Battlefield 1’in aşağıdaki fragmanı karşısında epey geride kaldı.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=c7nRTF2SowQ?rel=0]

Battlefield 1, 21 Ekim 2016’da Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformları için çıkacak. Oyun, Türkiye’de Türkçe altyazı desteği de içerek. Ayrıca, Battlefield 1 ilk olarak Xbox One’ın EA Access programı ile oynanabilir olacak.

EA ve DICE‘ın 14-16 Haziran’daki E3 2016 fuarında daha fazla bilgi ve görüntü paylaşması bekleniyor ve Battlefield 1’in bu etkinlik sırasında denenebilir olacağı söyleniyor.

Önceki İçerikBattlefield 1 resmi olarak duyuruldu, ilk fragman yayınlandı!
Sonraki İçerikUncharted 4 ön yüklemeye açıldı; oyunun dosya boyutu ortaya çıktı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz