DICE, Battlefield 1’in sorunsuz olarak çıkmasını amaçlıyor

Battlefield 1'in çıkış gününde sorun yaşanmaması için DICE yoğun çaba sarf ediyor.

Battlefield 4’ün çıkışında yaşanan hataların tekrarlanmaması isteniyor.

6 Mayıs’ta duyurulan Battlefield serisinin yeni oyunu Battlefield 1, I. Dünya Savaşı‘nda geçecek. Serinin geliştirici firması DICE, şimdilik oyun hakkında pek fazla detay vermezken, tasarım ekibinin lideri Daniel Berlin, GamesBeat‘e verdiği röportajda, DICE ekibinin, Battlefield 1’in çıkış gününde sorunsuz olmasına odaklandığını açıkladı.

Battlefield 4‘ün çıkışında yaşadıkları sorunları hatırlatan Berlin, daha sonraki yapımları Star Wars Battlefront‘ta bu hataları en az indirgediklerini ve bunu daha da ileriye götürerek Battlefield 1’in sorunsuz olarak çıkmasını amaçladıklarını dile getirdi.

“Battlefield 4’ün çıkışı oldukça zorlu oldu. Bu sorunları düzeltmek için uzun zaman harcadık.” diyen Daniel Berlin, “Battlefront’u ise başarılı bir şekilde piyasaya sürdük.” dedi ve şöyle devam etti:

“Star Wars Battlefront için açık beta düzenleyip limitleri zorladık. Bu deneyimimizden çok fazla şey öğrendik ve Battlefront’un sorunsuzca çıkış yapmasını sağladık. Aynı şekilde, bu yöntemi daha da iyileştirerek Battlefield 1’in de hatasız olarak çıkmasını sağlayacağız.”

Battlefield 1, 21 Ekim 2016’da dünya genelinde Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıkış yapacak. Türkiye’de Türkçe altyazı desteği de içerek bu yeni oyun, ilk olarak Xbox One’da test edilebilecek. Battlefield 1’in betası içinse henüz bir tarih verilmedi.

Önceki İçerikUncharted 4 ön yüklemeye açıldı; oyunun dosya boyutu ortaya çıktı
Sonraki İçerikUncharted 4: Bir Hırsızın Sonu – İnceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz