Far Cry 6 çıkış tarihi belli oldu, ilk oynanış videosu yayınlandı

"Özgürlük için savaş"

Far Cry 6 çıkış tarihi ve ilk oynanış görüntüleri Ubisoft‘un dün akşam düzenlediği etkinlikte paylaşıldı.

Giancarlo Esposito’nun Antón Castillo adlı kötü karakteri canlandırdığı Far Cry 6, Küba’dan esinlenerek hazırlanan Yara isimli kurgusal bir adada geçiyor. Dani Rojas adındaki karakteri kontrol edecek olan oyuncular, 50 yıldır adayı kontrol eden diktatör Castillo’yu devirmeye çalışacaklar. Serinin diğer oyunlarından farklı olarak Far Cry 6’da dikine yapılarla dolu, geniş caddeleri olan büyük bir şehir de yer alacak.

Far Cry 6 çıkış tarihi 7 Ekim 2021 olarak duyuruldu. Oyun PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Stadia ve PC için çıkış yapacak. PC’de sadece Epic Games Store ve Ubisoft Store’da satılacak. Ubisoft’un Epic Games ile olan anlaşması nedeniyle Steam’de yok.

Oyuna ait çeşitli detaylar ve oynanış görüntüleri içeren video:

Far Cry 6 resmi tanıtım yazısı:

Zamanın adeta geçmişte takılıp kaldığı tropikal bir cennete, Yara’ya hoş geldin. Yara diktatörü Anton Castillo, en az kendi kadar acımasız oğlu Diego ile birlikte, ülkeyi geçmişin parlak günlerine geri döndürme iddiasıyla demir yumrukla yönetiyor ve hiçbir zorbalıktan kaçınmıyor. Bu kanlı rejime karşı devrimci bir mücadele de ateşleniyor.

 

ÖZGÜRLÜK İÇİN SAVAŞ
Yara yerlisi Dani Rojas olarak, rejimi devirip ülkeyi özgürlüğe kavuşturacak bir gerilla mücadelesine atılacaksın.

 

YARA PARAMPARÇA
Bugüne kadarki en geniş Far Cry dünyasında, Yara’nın ormanlarında, sahillerinde ve başkenti Esperanza’da Anton’un askerlerine karşı savaş.

 

GERİLLA ATEŞ GÜCÜ

Zalim rejimi yerle bir etmek için derme çatma, el yapımı silah ve araçlarla savaş, Amigos denilen vahşi hayvanları da bu mücadeleye kat. 

Dying Light 2’nin çıkış tarihi açıklandı, Türkçe altyazı desteğiyle geliyor

Önceki İçerikWonder Boy-Asha In Monster World inceleme
Sonraki İçerikBattlefield 6 duyurusu 9 Haziran’da gerçekleşecek

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz