The Walking Dead dizisinden Negan ve Maggie, Brawhalla’ya geliyor

Negan ve Maggie, bu ayın sonlarında Brawlhalla'daki The Walking Dead'den Michonne, Rick Grimes ve Daryl Dixon’a katılıyor.

Ubisoft, AMC ile iş birliği içinde, The Walking Dead’in 22 Eylül’de Negan ve Maggie’nin yeni “Epic Crossovers” olarak kadroya katılmasıyla Brawlhalla’da bir kez daha yer alacağını duyurdu.

The Walking Dead hayranlarının favori karakterlerinin yeni buluşması, Negan ve Maggie’nin Brawlhalla’ya daha önce eklenen Michonne, Rick Grimes ve Daryl Dixon’a katıldığı bir oyun içi etkinlikle başlıyor. Walker Attack oyun modu, oyuncuların sonsuz zombi dalgalarıyla olabildiğince uzun süre savaşması gereken Brawl of the Week yani haftanın dövüşü olarak öne çıkacak. Tüm eşyalar ve oyun modu, etkinlik sona erdikten sonra satın alınıp oynanmak için oyunda kalacak.

Blue Mammoth tarafından geliştirilen Brawhalla, 70 milyon üzeri oyuncuyu Valhalla salonlarında zafer için savaşmaya götüren destansı ve ücretsiz bir platform dövüş oyunudur. 50 üzeri benzersiz karakter arasından seçim yaparak, oyuncular tek oyunculu ve koop modlarının yanı sıra çevrim içi ve yerel yarışmalara katılabilir.

Brawhalla, Xbox One, Series X|S, PS4, PS5, PC, Nintendo Switch ve mobil (iOS, Android) platformlarda oynanabilir.

Önceki İçerikUbisoft, Far Cry 6’nın çıkış sonrası içerik planının detaylarını açıkladı
Sonraki İçerikNBA 2K22 inceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz