Ubisoft 12 ay içinde 3-4 adet AAA düzeyde oyun piyasaya sürecek

Yeni Splinter Cell, Watch Dogs 3 ve Skull & Bones en güvenilir adaylar gibi duruyor.

Ubisoft, 2020’nin Mart ayına kadar 3 veya 4 tane AAA düzeyde oyun yayınlamayı planlıyor.

Video oyun sektöründeki büyük geliştirici ve dağıtımcılardan biri olan Fransız firma Ubisoft, geçtiğimiz günlerde yatırımcı ve hissedarlarla bir araya gelerek şirketin 2019 mali takviminin üçüncü çeyreğine ait bilgiler sundu.

Toplantıdan çıkan detaylara göre, Nisan 2019 ile Mart 2020 dönemini kapsayan firmanın 2020 mali takvimi içerisinde Ubisoft, 3 veya 4 tane AAA kalitede oyun piyasaya sürmeyi planlıyor. Bunların neler olabileceğine dair ise resmi bir bilgi yok.

Assassin’s Creed, Watch Dogs, Far Cry gibi serilerle tanınan Ubisoft, 15 Mart’ta Tom Clancy’s The Division 2‘yi yayınlayacak. Çıkış tarihi nedeniyle bu oyun yukarıdaki listeye dahil değil. Çıkış tarihi ertelenen Skull & Bones‘un ise 2019 yılı içerisinde çıkış yapması bekleniyor, yani Mart 2020’ye kadar planlanan oyunlar arasında bunu görebiliriz.

Öte yandan, uzun süredir söylenti şeklinde gündeme gelen yeni bir Splinter Cell oyunu da ihtimaller arasında. Yeni bir Assassin’s Creed oyunu ise Ubisoft’un geçen sene açıkladığı üzere 2019’da çıkış yapmayacak. Genellikle sonbahar döneminde çıkış yapan AC serisinin sıradaki oyununun en erken 2020’nin sonlarına doğru gelmesi bekleniyor. Beyond Good & Evil 2‘nin son yayınlanan görüntüleri ise oyunun henüz yapım sürecinin erken safhalarında olduğunu ve büyük ihtimalle yeni nesil konsollar için çıkış yapacağını gösteriyor. Watch Dogs 2’nin ise 2016’da çıkış yapması, serinin üçüncü oyununun bu yıl içerisinde bizlerle olabileceğine işaret ediyor.

Toparlayacak olursak, Ubisoft’un önümüzdeki 12 ay içerisinde piyasaya sürmeyi planladığı oyunlar arasında en güçlü aday Skull & Bones iken, Watch Dogs 3 ve yeni bir Tom Clancy’s Splinter Cell bunu takip ediyor.

Yeni Tom Clancy’s Splinter Cell oyunu E3 2018’de duyurulabilir

Önceki İçerikDICE Awards 2019 kazananları belli oldu, God of War listeyi sildi süpürdü
Sonraki İçerikMelbits World inceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz