‘Titanfall 2’yi Nisan 2016’dan önce beklemeyin’

EA, Titanfall 2’nin Nisan 2016’dan önce çıkış yapmayacağını açıkladı.

Titanfall’ın yayımcısı Electronic Arts, devam oyununun yani Titanfall 2’nin Nisan 2016’dan önce (şirketin 2016 mali yılı) çıkışının beklenmemesi gerektiğini belirtti.

Electronic Arts baş mali işler görevlisi Blake Jorgensen, bir sonraki Titanfall oyunu hakkındaki bir soruya yanıt olarak, “Sıradaki Titanfall oyununu 2016’nın Nisan ayından önce beklemeyin” şeklinde bir açıklama yaptı. EA’nin 2017 mali  yılı ise, 1 Nisan 2016 ile 31 Mart 2017 yıllarında arasında olacak.

Titanfall’ın geliştiricisi Respawn Entertainment, bu yılın başlarında bir devam oyunu üzerinde çalıştıklarını açıklamıştı. Stüdyonun başında yer alan Vince Zampella, bunun “çok platformlu” bir oyun olacağını da söylemişti. Muhtemelen  PC, Xbox One versiyonlarının yanında PlayStation 4 için de piyasaya çıkacak olan devam oyunu Titanfall 2, serinin ilk oyunundan farklı olacak. Çünkü Titanfall, PlayStation platformu için piyasaya sürülmemiş, PC versiyonunun yanında Xbox One için özel olarak çıkış yapmıştı.

Titanfall, Mart 2014’de çıkış yapmıştı. Geçtiğimiz ay, geliştirici şirket Respawn Entertainment, Titanfall 2’de ilk oyundan farklı olarak, tek oyunculu senaryo modunun da olacağını açıklamıştı.

Titanfall hakkında

Titanfall, Respawn Entertainment tarafından geliştirilen, Electronic Arts tarafından ise yayımcılığı yapılan, birinci şahıs nişancı türü, çevrimiçi, çok oyunculu video oyunudur. Oyunun yapımcılığını Call of Duty serisinin eski yapımcıları olan Jason West ve Vince Zampella üstlenmiştir. Oyunun yapımı 2011 yılında başlamıştır.

Titanfall’da sadece çok oyunculu bölüm bulunacak. Fakat tek oyunculu bölüm gibi bir hikayeye ve sinematiklere sahip olacak. Oyuncular David kod adlı piyadeleri yönetecekler. Ayrıca oyunda Titan kod adlı mechler bulunacak ve oyuncular bu mechleri kullanabilecekler. Oyuncular istedikleri zaman piyade ile mech arasında geçiş yapabilecek. Piyadeler sırtlarında bulunan roketler sayesinde yüksek yerlere zıplayabilecek, duvarlardan koşarak ilerleyebilecekler. Mechler ise güçlü ve ağır silahları taşıyabilecek, düşman tarafından gelen mermileri havada durdurarak tekrar düşmana yollayabilecekler. Oyuncular mechler hasar alınca kendilerini fırlatma koltuğuyla mechden çıkarabilecekler. Pilotlar düşman Titanın üstüne çıkıp rodeo yapabilirler. Rodeo sonucunda Titan patlar. (vikipedi)

Önceki İçerikEA Battlefield Hardline satışlarından “oldukça mutlu”
Sonraki İçerikSony Gamescom 2015’i ‘es’ geçecek

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz