God of War Ragnarok için oynanış videosu yayınlandı, ilk detaylar açıklandı

Ragnarok ile İskandinav macerası sonlanıyor.

Dün geceki PlayStation Showcase etkinliği God of War Ragnarok ile kapanış yaptı. Oyuna ait çok da uzun olmayan bir oynanış videosu gösterildi ve sonrasında ilk detaylar paylaşıldı.

Öncelikle, oyunun resmi adının God of War Ragnarok olduğu kesinleşti. 2018’de çıkan God of War’un doğrudan devamı olan God of War Ragnarok’un ilk oynanış videosu oyunun karakterlerine, dövüş sistemine ve dünyasına yer veriyor.

Videoda görüldüğü üzere Kratos’un biraz daha yaşlandığını ve oğlu Atreus’un da büyüdüğünü ve tecrübe kazandığını görüyoruz — en azından avcılık konusunda. Öte yandan, oyuna ait bir çıkış tarihi bilgisi verilmedi. Daha önceden 2022’ye ertelendiği duyurulmuştu fakat bu sefer tarih paylaşılmadı.

PS5 için Marvel’s Wolverine oyunu geliyor

God of War Ragnarok’a ait ilk detaylar da gün yüzüne çıktı. Etkinlik sonrasında geliştiricilerle gerçekleştirilen röportajlar esnasında konuşan God of War Ragnarok’un yönetmeni Eric Williams, (ilk oyunu Cory Barlog yönetmişti) İskandinav mitolojisinde dünyanın sonunun habercisi olan büyük savaş Ragnarok’un oyunda gerçekleşeceğini onayladı.

“Oyunun adını God of War Ragnarok olarak belirleyip sonrasında Ragnarok’a oyunda yer vermemezlik yapamazsınız.” diyen Williams, bu oyunla birlikte İskandinav mitolojisi macerasının sona ereceğini ima etmiş oldu. 2018’de reboot edilen serinin üçleme olacağı düşünülüyordu ancak görünen o ki God of War Ragnarok ile macera noktalanacak.

Diğer taraftan, PlayStation Blog’da oyunla ilgili daha detaylı bilgiler verildi. Önceki oyunda kapalı olan üç diyar Vanaheim, Svartalfheim ve Asgard’ın God of War Ragnarok’ta açık ve tamamen gezilebilir olacağı belirtildi. Böylece oyundaki dokuz diyar da açık olacak.

God of War Ragnarok, PS4 ve PS5’e özel olarak 2022’de çıkacak.

Önceki İçerikTiny Tina’s Wonderlands’in çıkış tarihi açıklandı, oynanış fragmanı yayınlandı
Sonraki İçerikPS5 için Marvel’s Wolverine oyunu geliyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz