The Witcher 3’ün Satışları İki Haftada 4 Milyonu Geçti!

CD Projekt Red’in son çıkan RPG oyunu The Witcher 3’ün satışları dudak uçuklatıyor.

Henüz çıkalı iki hafta kadar olmasına rağmen The Witcher 3’ün satışları 4 milyonu devirdi. Açık dünya-RPG oyun olan ve CD Projekt Red‘in Witcher serisinin son oyunu The Witcher 3‘ün satış rakamları açıklandı. 19 Mayıs 2015‘de çıkış yapan oyun, iki hafta gibi bir süre içerisinde 4 milyon kadar satış gerçekleştirdi. Ayrıca oyunun inceleme puanları da bir hayli yüksekti ve biz de incelememizde 9,6 puan vermiştik.

CD Projekt Red‘in ortaklarından Marcin Iwinski‘nin oyunun resmi sitesi üzerinden yayınladığı mesaja göre, oyun 4 milyon kopya sattı ancak bu rakamın geliştirici şirketin beklentileri ve hedefi doğrultusunda olup olmadığına dair bir bilgi vermedi.

The Witcher 3’ün ön sipariş rakamları ise oyunun çıkışından sekiz gün önce, 11 Mayıs itibarıyla 1 milyon olarak açıklanmıştı. Serinin ikinci oyunu The Witcher 2: Assassins of Kings ise çıkışının ilk üç ayında 1 milyona yakın bir satış rakamı yakalamıştı.

CD Projekt Red, The Witcher 3 için çıkardığı yamalarla ve DLC’lerle oyunu destekleme devam ediyor. Oyun için planlamış iki büyük eklenti paketi bulunuyor ve bunlardan ilki -Hearts of Stone- Ekim ayında çıkış yapacak.

Önceki İçerikBayonetta’nın Yapımcısından E3 2015’de Yeni Bir Oyun Geliyor!
Sonraki İçerikDragon’s Dogma Çözünürlük ve Fps Değerleri Açıklandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz