The Witcher 3’e ait son gelişmeler

The Witcher 3 ön siparişleri 1 milyonu geçti, oyuna ait yeni görüntüler sızdırıldı. İşte The Witcher 3’e ait son gelişmeler…

Polonyalı şirket CD Projekt Red tarafından geliştirilen The Witcher 3: Wild Hunt‘ın çıkışına yaklaşık olarak bir hafta gibi bir süre kaldı. Geliştirici şirket tarafından yapılan açıklamayla oyunun ön sipariş sayısı da belli oldu. CD Projekt Red tarafından yapılan açıklamaya göre, oyunun ön sipariş sayısı 1 milyon civarında. Ancak şirket, bu sayının oyunun dijital sürümüne mi yoksa kutulu versiyonuna mı ait olduğunu dair net bir açıklama yapmadı.

Oyunun haftaya çıkış yapacak olmasına karşın, Birleşik Arap Emirlikleri‘nde satışlar başlamış durumda. Bu satışların akabinde Twitch TV üzerinde oyuna ait ilk görüntüleri görme fırsatı yakalamıştık. Ancak daha sonra oyunun çıkış tarihi olan 19 Mayıs’tan önce Twitch’te yer alan görüntüler kaldırıldı.

Tüm bunların dışında, dün (10 Mayıs 2015 Pazar) oyuna ait yeni görüntüler sızdırıldı. 720p kalitesindeki videolar, oyunun Xbox One sürümü üzerinden kaydedilmiş durumda. Şunu da belirtmek gerekir, oyun Xbox One’da 900p kalitesinde çalışıyor.

Xbox One’ın PlayStation 4 ve PC karşısında daha geride olduğunu biliyoruz. Buna rağmen Xbox One üzerinde bile oyun harika görünüyor!

Son olarak, The Witcher 3: Wild Hunt 19 Mayıs 2015’te Xbox One, PlayStation 4 ve PC için piyasadaki yerini alacak. İşte sızdırılan görüntüler:

 

 

Önceki İçerikAlien Isolation satışları zirve yaptı!
Sonraki İçerikInside My Radio Çıktı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz