The Order 1886’nın yapımcısından yeni bir oyun geliyor

Ready at Dawn, yeni bir "AAA konsol oyunu" üzerinde çalışıyor.

The Order: 1886 (PS4) | Ready at Dawn

2015 yılında PS4’e özel olarak çıkış yapan The Order 1886‘nın yapımcısından yeni bir oyun daha geliyor.

Ready at Dawn adlı stüdyonun resmi internet sitesinde yer alan iş ilanına göre, firma şu anda üç farklı proje üzerinde çalışıyor ve bunlardan birisi “yepyeni bir IP, üçüncü şahıs aksiyon türünde yeni bir AAA konsol oyunu” olarak tanımlanıyor.

Ready at Dawn’ın daha önceki çalışmaları arasındaki en büyüğü, PlayStation 4‘e özel olarak geliştirilen The Order: 1886 gösterilebilir. Sony ile anlaşmaları sonucunda sadece bu konsola özel hazırlanan oyun, her ne kadar kısa bir oynanış süresi sunmuş olsa da görselleri, atmosferi ve hikaye yapısıyla oldukça beğeni toplamıştı. Oyun basınından ise ortalama puanlar almıştı.

Stüdyonun şu anda üzerinde çalıştığı bu büyük projenin “konsol oyunu” olduğu biliniyor. Ancak The Order: 1886’da olduğu gibi yine Sony’nin konsoluna özel olarak gelip gelmeyeceği bilinmiyor. Bu yeni oyunun Xbox One ve Switch için de çıkma ihtimali yüksek gibi duruyor.

Öte yandan, “yepyeni bir IP” ifadesinin kullanılması, bu yeni oyun projesinin The Order: 1886’nın devamı olma ihtimalini ortadan kaldırıyor.

Ready at Dawn’ın üzerinde çalıştığı yeni ve büyük çaplı konsol oyunu projesinin, Haziran’daki E3 2018‘de tanıtılması bekleniyor.

İLGİLİ HABER – Sony birinci parti oyunlara daha çok ağırlık vermeye hazırlanıyor

Önceki İçerik2018’de Nintendo’nun Microsoft’u geçmesi bekleniyor
Sonraki İçerikBluepoint Games yeni bir remake daha yapıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz