The Last of Us ve Uncharted serileri belki de hiç var olmayabilirmiş!

Naughty Dog'un kurucusu, stüdyonun Sony'e satılmasının ne kadar önemli olduğunu açıkladı.

Naughty Dog‘un kurucusu, stüdyonun Sony‘e satılmasının bir dönüm noktası olduğunu vurguladı; The Last of Us ve Uncharted gibi önemli serilerin belki de şu anda var olmamış olabileceğini söyledi.

IGN‘e verdiği röportajda, Naughty Dog’un Sony’nin çatısı altına girmesinin “mantıklı” olduğunu söyleyen stüdyonun kurucusu Jason Rubin, “Sony ile ilişkimiz zaten oldukça iç içe ve şaşırtıcıydı, bu da her iki taraf için iyiydi. Bu karar Naughty Dog için doğru bir karardı. Naughty Dog’un bugün durduğu konuma bakın. Bağımsız olarak, Naughty Dog’un bunları yapabileceğini sanmıyorum.” dedi.

Rubin, The Last of Us ve Uncharted serilerinin başarılarına atıfta bulunarak, “Aksi halde, bu oyunlara sahip olabileceğinizi sanmam.” ifadesini de kullandı.

Röportajda Jason Rubin ayrıca, Naughty Dog ile Sony’nin ortak noktada buluşmasının “inanılmaz derecede iyi” olduğunu da belirtti.

Naughty Dog, Uncharted 4′e olan desteğini çoklu oyuncu modu için daha fazla güncelleme ve DLC olarak duyurduğu oyun The Lost Legacy ile devam ettirirken, bir yandan da TLOU serisinin yeni oyunu The Last of Us: Part II’nin üzerinde çalışıyor.

Önceki İçerikBlack Panther filminin çekimleri önümüzdeki ay başlıyor
Sonraki İçerikAssassin’s Creed filminin ilk notları oldukça kötü

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz