The Last of Us: Part II, The Game Awards 2018’de gözükmeyecek

Naughty Dog resmen açıkladı.

The Last of Us 2, TGA 18'de olmayacak
The Last of Us 2 | E3 2018 oynanış videosundan

Son günlerde ortaya çıkan iddiaların aksine The Last of Us: Part II‘nin bu hafta düzenlenecek The Game Awards 2018‘de yer almayacağı doğrulandı.

3 Aralık’ta oyunun resmi duyurusunun ikinci yıl dönümünü kutlandı ve buna özel olarak hayranların PSX 2016‘daki duyuru anına verdiği ilk tepkiler bir videoda gösterildi. Bunun ardından The Last of Us 2’nin 7 Aralık’taki The Game Awards etkinliğinde yer alabileceği ve yeni bir oynanış videosunun burada gösterilebileceği konuşuluyordu. Geliştirici stüdyo Naughty Dog ise bugün yayımladığı duyuruyla The Last of Us: Part II’nin hiçbir şekilde TGA 18’de bulunmayacağını açıkladı.

“Bu perşembe gecesi The Game Awards’da harika oyunlarla dolu bir yılı kutlamak için sabırsızlanıyoruz ancak burada The Last of Us: Part II ile ilgili paylaşacak yeni bir şeyimiz yok. Yoğun bir şekilde çalışıyoruz ve doğru zaman geldiğinde daha fazla şey göstermek için sabırsızlanıyoruz.”

Sony‘nin bu yıl PlayStation Experience düzenlememesi ve E3 2019’a da katılmama kararı alması, gözlerin Aralık ayındaki The Game Awards’a çevrilmesine neden olmuştu fakat The Last of Us 2’den olumsuz haber geldi. Öte yandan, PS4’e özel diğer oyunlardan Death Stranding, Ghost of Tsushima ve Dreams‘in bu etkinlikte yer alacağı ve çıkış tarihlerinin belli olacağı iddia edilmişti.

“Yılın Oyunu” ödülü başta olmak üzere birçok dalda ödülün verileceği ve yeni oyun duyurularının da  yer alacağı The Game Awards 2018, 7 Kasım’da TSİ 04:30’da Los Angeles/ABD’de düzenlenecek. Canlı olarak YouTube, Mixer, Facebook, PSN, Xbox Live ve Steam TV’den izlenebilecek.

SÖYLENTİ: Death Stranding ve Ghost of Tsushima’nın çıkış tarihi TGA’de açıklanacak

Önceki İçerikSÖYLENTİ: Microsoft, Sony’e yakın bir stüdyoyu satın almak üzere
Sonraki İçerikPlayStation Classic inceleme: Efsanenin Minik Hali

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz