The Last of Us 2’nin çıkış tarihi bir kez daha sızmış olabilir

Resmi PlayStation internet sitesindeki listelemeye göre, Naughty Dog'un merakla beklenen yeni oyunu bu yıl içerisinde çıkış yapabilir.

PlayStation resmi internet sitesinde yer alan listeleme, The Last of Us Part 2‘nin çıkış tarihi hakkında yeni bir ipucu veriyor.

Son zamanlarda The Last of Us Part 2’nin çıkış tarihi ile ilgili yaşanan sızıntılara bir yenisi daha eklendi. Resmi PlayStation internet sitesinde yer alan “çok yakında” çıkacak oyunlar listesinde Naughty Dog‘un yeni oyunu The Last of Us 2 yer alıyor. İşin ilginç tarafı ise bu listede gözüken diğer tüm oyunların çıkış tarihi 2019 senesi. Bunlar ise Days Gone, Rage 2, Mortal Kombat 11, Control, Blood and Truth ve Concrete Genie gibi çıkış tarihi kesin olarak 2019 şeklinde açıklanan oyunlar. The Last of Us: Part II’nin de bu listede yer alması, oyunun 2019 senesi içerisinde çıkış yapabileceği ihtimalini gösteriyor.

İşte PlayStation resmi sitesinde yer alan o listeleme:

The Last of Us Part 2 çıkış tarihi
PlayStation resmi internet sitesinde yer alan listelemede The Last of Us: Part II, 2019’da çıkış yapacak oyunlarla birlikte “çok yakında” sekmesinde yer alıyor.

Oyunun çıkış tarihi daha önceden de bir perakende firması tarafından yayınlanan afişte Ekim 2019 olarak gösterilmişti. Ayrıca, yapımcı stüdyo Naughty Dog’un yeni yıl mesajı da oyunun bu yıl içerisinde çıkış yapabileceğini ima ediyordu. Hatta resmi PlayStation Music YouTube kanalı da, oyunun çıkış yılını 2019 olarak belirtmişti.

Naughty Dog’un geliştirdiği The Last of Us: Part II, PlayStation 4’e özel olarak çıkış yapacak.

Önceki İçerikMustafa Yiğit, SIE Hong Kong Ülke Başkanlığı görevine atandı
Sonraki İçerikPlayStation Store ilkbahar indirimi başladı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz