The Last of Us 2, 4 milyonluk satış rakamı ile rekor kırdı

En hızlı satan PS4 özel oyunu oldu.

19 Haziran’da çıkış yapan The Last of Us 2, satış rakamı ile rekor kırdı. Üç günde 4 milyondan fazla kopya satarak PS4’e özel en hızlı satan oyun oldu.

Sony Interactive Entertainment, Naughty Dog tarafından geliştirilen ve 19 Haziran 2020 tarihinde piyasaya çıkan The Last of Us Part II oyununun, 21 Haziran tarihi itibarıyla 4 milyon satış adedini geçtiğini açıkladı. Böylece The Last of Us Part II, çıkışından sonraki ilk 3 günde rekor satış başarısı göstererek birinci parti PlayStation 4 özel oyunları içerisinde en hızlı satan oyun olmayı başardı.

The Last of Us 2 incelememizde “hikaye sunumu ve atmosferi ile PlayStation 4’te deneyim edebileceğiniz en başarılı oyunlardan biri” diyerek 9.4 puan vermiştik.

Konuyla ilgili Naughty Dog’un Başkan Yardımcısı ve The Last of Us Part II oyununun yönetmeni Neil Druckmann, “Milyonlarca oyuncunun geçtiğimiz hafta The Last of Us Part II’yi oynamalarından ve deneyimlerini paylaşmalarından ötürü son derece minnettarız. The Last of Us Part II, Naughty Dog bünyesindeki yüzlerce yetenekli ve tutkulu geliştiricinin çabaları sayesinde geliştirildi. Aynı tutkuyu oyuncular tarafından da görmek bizim için büyük bir onur. Bu inanılmaz hedefe ulaşmamıza imkan tanıdığınız için çok teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

Sony, bu konsol nesli sona yaklaşırken önümüzdeki ay PS4’e özel olarak iki yeni oyun daha piyasaya sürecek. 3 Temmuz tarihinde Marvel’s Iron Man VR ve 17 Temmuz tarihinde Ghost of Tsushima çıkış yapacak.

Önceki İçerikAmy Hennig’in Naughty Dog’dan ‘ayrılmak zorunda bırakıldığı’ haberi “yalanmış”
Sonraki İçerikCyberpunk 2077 ışın izleme ve NVIDIA DLSS 2.0 desteği ile geliyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz