Telltale’s The Walking Dead’in son sezonu duyuruldu

2018'de çıkış yapacak.

Telltale’s The Walking Dead’in son sezonu resmen duyuruldu ve senaristi de açıklandı.

Telltale Games‘in en çok bilinen oyunlarından biri olan Telltale’s The Walking Dead’in son sezonu geliyor. Son sezonun hikayesini Rogue One: A Star Wars Story ve The Book of Eli filmlerinin senaristliğini üstlenen Gary Whitta yazacak. Whitta ayrıca, Telltale’s The Walking Dead‘in ilk sezonunun dört bölümünde de yazar olarak yer almıştı.

İLGİLİ HABER – Telltale’s Batman’in Switch çıkış tarihi belli oldu

Gary Whitta bu duyuruya ilişkin olarak şu şekilde konuştu:

“Walking Dead dünyasında Clementine’ın yolculuğunun ilk sezonunda Telltale ile işbirliği yapmak kariyerimin en önemli olaylarından biriydi. Bu yüzden onlarla yeniden birleşerek Clementine’ın serüvenini bu son sezon ile sonlandırmak yuvaya dönüş gibi hissettiriyor. Clementine, Walking Dead evrenindeki en ilgi çekici karakterlerden biri olmakla kalmadı, aynı zamanda video oyunlarında tüm zamanlarından en önemli karakterlerinden biri haline geldi. Umarım, ona ve milyonlarca hayranına bunun karşılığını verebiliriz.”

The Walking Dead: Final Season (isim değişebilir) adlı son sezon 2018’de PlayStation 4, Xbox One, PC, iOS ve Android için çıkış yapacak.

Telltale ayrıca, PS4 ve Xbox One için The Walking Dead: The Telltale Series Collection paketini duyurdu. 5 Ekim’de çıkacak olan paket ile serinin 19 bölümü kutulu ve dijital olarak yayınlanacak. Pakette oyunun en yeni sezonu A New Frontier’ın yanı sıra ilk ve ikinci sezon, 400 Days ve Michonne mini serileri de yer alıyor. Tüm bunlar iki konsol için de enhanced yani geliştirilmiş haliyle 50 dolardan satışa sunulacak.

İLGİLİ HABER – Telltale’in Batman oyununda Türkiye’deki bir suikast yer alıyor

The Walking Dead: The Telltale Series Collection için yayınlanan duyuru fragmanı:

 

Önceki İçerikFortnite Battle Royale’in anlık oyuncu sayısı rekor kırdı
Sonraki İçerikHousemarque arcade shooter türüne veda ediyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz