SÖYLENTİ: Telltale’den Tales from the Borderlands 2 ve James Bond oyunları geliyor

Telltale'den yeni bir IP ve bir devam oyunu yapım aşamasında olabilir.

Tales from the Borderlands (2014) | Telltale Games

James Bond oyunu mu? Neden olmasın?

The Walking Dead serisiyle önemli bir yükseliş kazanan ve yayınladığı bölümler halindeki çizgi-romanvari oyunlarıyla tanınan Telltale Games’in iki yeni oyun üzerinde çalıştığı ortaya çıkmış olabilir.

Firmanın açtığı bir ankette yer alan iki görsel, Telltale’in Tales from the Borderlands Season 2 ve yeni bir IP olarak bir James Bond oyunu üzerinde çalıştığını gösteriyor.

AnEvilHAg adlı Twitter kullanıcısının yakaladığı ekran görüntülerinde, stüdyonun 2014 yılında piyasaya sürdüğü Tales from the Borderlands oyununun devamının Season 2 olarak karşımıza çıkacağı, potansiyel James Bond oyununun ise şimdilik Solstice 007 kod adını taşıdğı gözüküyor.

İşte o görüntüler:

Konuya ilişkin Telltale’den henüz resmi bir onaylama veya yalanlama olmadığı için bu görüntüleri birer iddia olarak nitelemek gerekiyor.

En son Marvel ile ortaklaşa giriştiği Guardians of the Galaxy oyun projesinin ilk bölümünü yayınlayan stüdyonun Tales from the Borderlands’in devamı üzerinde çalışması olağan karşılanıyor. Ancak bir James Bond oyunun gelmesi “sürpriz” olarak niteleniyor.

Gelişmeler oldukça aktarmaya devam edeceğiz, takipte kalın!

Önceki İçerikNeed for Speed Payback duyuruldu; çıkış tarihi, fragmanı ve ilk detaylar
Sonraki İçerikTürkiye Overwatch Şampiyonası’nda kayıtlar devam ediyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz