Need for Speed Payback duyuruldu; çıkış tarihi, fragmanı ve ilk detaylar

Uzun soluklu serinin yeni oyunu Need for Speed Payback bu yıl çıkıyor

Need for Speed Payback | EA

Uzun soluklu serinin yeni oyunu Need for Speed Payback bu yıl çıkıyor

EA, Need for Speed serisinin yeni oyunu Need for Speed Payback‘i duyurdu. Serinin yeni oyunu, “çoklu bakış açılarından anlatılan bir hikaye” etrafında geçecek.

Ghost Games’in geliştirdiği Need for Speed Payback, 10 Kasım 2017’de Xbox One, PlayStation 4 ve PC için piyasaya sürülecek.

2015 yılında seriyi baştan alan EA, o yıl Need for Speed’i yayınlamıştı. Need for Sped Payback, Ghost Games’in peş peşe geliştirdiği üçüncü NFS oyunu konumunda – 2013 yılındaki Need for Speed Rivals ve 2015’teki Need for Speed’in ardından.

Need for Speed Payback’in hikaye modunda Tyler, Mac ve Jess adlı üç farklı oynanabilir karakter olacak. Bu üçlü, şehrin yer altı dünyasını yöneten The House adlı kartellerden intikam almak için bir araya geliyor.

Oyunun yapımcı stüdyosu Ghost Games, geçen ay yaptığı açıklamada hikaye modunun internet bağlantısı gerekmeden oynanabileceğini belirtmişti. Ayrıca serinin yeni oyununda iki temel noktaya değinilmişti; açık dünya bir çevre ve geniş çaplı araç kişiselleştirmesi.

NFS serisinin temel yapı taşlarından biri olan gerçek tasarım arabalar Need for Speed Payback’te de yer alıyor. Oyunun ön siparişi, içerisinde 5 farklı araba bulunduran Platinum Car Pack içeriğini barındırıyor:

  • 1967 Chevrolet Camaro SS
  • 1969 Dodge Charger R/T
  • 2008 Nissan 350Z
  • 2016 Ford F-150 Raptor
  • 2016 Volkswagen Golf GTI Clubsport

Birçok EA oyununda olduğu gibi Need for Speed Payback de EA Access ve Origin Access aboneleri için erkenden denenebilir olacak. Bu servislere üye olanlar 2 Kasım itibariyle 10 saatlik oynanış hakkı kazanacak.

80 dolarlık Deluxe Edition alanlar ise üç günlük erken erişim ile 7 Kasım’da oyunu oynayabilecekler. Bu pakette Platinum Car Pack’in yanı sıra bazı araç özelleştirme eşyaları ve oyun içi özel indirimler yer de alıyor.

Need for Speed Payback’in ilk fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz:

Önceki İçerikThe Dishwasher: Vampire Smile Inceleme
Sonraki İçerikSÖYLENTİ: Telltale’den Tales from the Borderlands 2 ve James Bond oyunları geliyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz