Tekken 8’in yeni karakteri Victor duyuruldu

Tekken 8’in karakter kadrosu finale doğru yaklaşıyor. Şu ana kadar 30 karakteri resmi olarak duyurulan yeni karakteri için Bandai Namco hareketli bir fragman yayımladı:

İlk kez Tekken 8’de ortaya çıkan Victor Chevalier, aynı zamanda serinin ilk Fransız karakteri. Dövüşte çeşitli silahlara başvuran Victor fragmandaki repliğine göre “Dünyayı dengede tutmayı planlayan” bir organizasyon adına çalışıyor.

Victor’dan kısa bir süre önce Tekken 8’e eski oyunlardan dönen beş karakter de tek fragmanda paylaşılmıştı. Bu karakterler sırasıyla Shaheeen, Leo, Kuma, Zafina ve Lee. Fragmanda ayrıca Lee’nin şeytan formu ve Kuma’nın alternatif versiyonu Panda da boy gösteriyor:

Tekken 8, 26 Ocak 2024’te PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC için çıkacak.

Önceki İçerikPlayStation Plus Kasım 2023 oyunları açıklandı
Sonraki İçerikWarioWare: Move It! İnceleme
Başlat Tuşu'nun genel yayın yönetmeni. 1984 doğumlu. Sırasıyla İngilizce Öğretmenliği, Resim ve Animasyon bölümlerinde eğitim görmüş bir yazar / çizer / animatör. Siteye katkıları dışında çizgiroman, canlandırma ve sinematografi üzerine çalışmalar yapar. Çocukluğundan bu yana video oyunları onun için hobiden de öte bir tutku olmuştur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz