Splatoon 3 çıktı: Splatlands’i renklere boyayın!

Splatoon 3, 9 Eylül'de Nintendo Switch için çıktı!

Splatoon 3, 9 Eylül'de Nintendo Switch için çıktı!

Nintendo’nun merakl beklenen yeni oyunu Splatoon 3, 9 Eylül’de Switch için çıktı. Savaşa hazır Inklings ve Octolings’in yaşadığı, güneşten kavrulmuş çorak bir arazinin merkezi olan kaotik şehir Splatlands’te maceraya atılın. Bu ıssız ortamda bile, Turf War hükmetmeye devam ediyor ve görkemli Scorch Gorge gibi çevredeki vahşi doğada bulunan yeni bölümlerde savaş gittikçe şiddetleniyor. Yeni dinamik hareketlerle ve Crab Tank gibi yeni özel silahlarla birlikte saldırılardan kaçınabilecek ve daha fazla alan boyayabileceksiniz.

Splatoon serisine yepyeni bir giriş

Modayı belirleyen sakinleri ve pırıl pırıl güneşi ile Splatlands’i keşfedin Inklings ve Octolings için yeni stilleri deneyin. Ajan 3’ün kontrolünü elinize alın ve Splatoon 3 hikaye modunda New Squidbeak Splatoon ile birlikte kötü Octarian ordusuna karşı savaşın. Alterna’nın sırlarını keşfedin, Fuzzy Ooze’un sırlarını ve titular temasıyla nasıl bağlantılı olduğunu keşfetmek için maceraya çıkın.

Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection inceleme

Basın Bülteni

Önceki İçerikPac-Man World RePac inceleme
Sonraki İçerikLego Brawls inceleme
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz