SÖYLENTİ: The Order: 1886'nın devam oyunu PS5 için yapım aşamasında

PlayStation 4′e özel The Order: 1886′nın devam oyunu PS5 için geliştiriliyor olabilir.

İddiaya göre, Ready at Dawn stüdyosu tarafından geliştirilen The Order: 1886’nın devam oyunu PlayStation 5 için çıkış yapabilir.

NeoGAF forumundan OsirisBlack adlı kullanıcı, bir oyuna ait izlediği oynanış fragmanını detaylıca yazdı. Geçmişte PS4 Pro hakkında resmi duyurudan önce doğru bilgiler sızdıran OsirisBlack, gördüğü oynanış fragmanında omzunda iletişim cihazı takılı bir karakterin loş ışıklı odalardan geçtiğini ve arkasında sarı gözlü yaratıkların onu kovaladığını belirtti. Karakter modellerinin, ışıklandırmanın ve fiziklerin “bambaşka bir düzeyde” olduğunu ifade etti. Ayrıca videonun tamamı hakkında pek çok detayı da aktardı.

Doğrudan The Order: 1886’nın devam oyunu ifadesini kullanmasa da, gördüğü fragmanı detaylıca anlattığı forum paylaşımında bunun The Order evrenine ait bir oyun olduğu yönünde çeşitli imalarda bulundu.

Öte yandan, iki yıl önceki iş ilanlarında Ready at Dawn’ın üç farklı oyun projesi üzerinde çalıştığı, bunlardan birinin AAA düzeyde üçüncü şahıs oynanışa sahip konsol oyunu olduğu ortaya çıkmıştı.

The Order: 1886, 2015 yılında PlayStation 4 için çıkış yapmıştı. Oyun ortalama düzeyde notlar almış ve iyi bir satış başarısı yakalayamamıştı.

The Order 1886’nın yapımcısından yeni bir oyun geliyor

Önceki İçerikSÖYLENTİ: Horizon: Zero Dawn PC’ye geliyor
Sonraki İçerikCyberpunk 2077’nin çok oyunculu modu en erken 2022’de çıkacak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz