SÖYLENTİ: Sıradaki Assassin’s Creed oyunu ‘Empire’ için ekran görüntüsü sızdırıldı

Yeni Assassin's Creed oyunu olacağı iddia edilen "Empire" için ekran görüntüsü sızdırılmış olabilir.

Ubisoft, 2016’nın başlarında yaptığı bir açıklama ile, Assassin’s Creed serisine bir yıllık, belki de iki yıllık bir ara vererek, seriyi daha iyi hale getirmek üzere çalışmalar yapacağını, bu nedenle 2016’da yeni bir AC oyunu çıkmayacağını duyurmuştu. Bununla birlikte 2017’de yeni bir Assassin’s Creed oyunu göreceğimiz de kesinleşmiş değil, ancak yine geçen yıl ortaya çıkan söylentilere göre, 2017’de “Empire” kod adını taşıyan ve Mısır’da geçeceği söylenen bir Assassin’s Creed çıkış yapacak.

Geçen yılın Kasım ayında, Ubisoft’un CEO’su yeni Assassin’s Creed hakkında konuşmuş ve “Şu an için pek bir şey söylememiz mümkün değil ancak serinin yeni oyunu üzerinde tüm gücümüzle çalışıyoruz, oyun tam olarak ne zaman hazır olursa o zaman yayınlayacağız.” şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Esas konuya gelecek olursak, geçen gün Reddit ortaya çıkan bir ekran görüntüsü, Assassin’s Creed hayranlarını heyecanlandırdı. Zira, forumda başlayan tartışmalar, sızdırılan ekran görüntüsünün kod adı “Empire” olan sıradaki Assassin’s Creed oyununa ait olduğu yönünde. Bazılarına göre ise, ekran görüntüsü Ubisoft’un 2013 yılındaki iptal edilen oyun projesi Osiris’ten.

Yeni Assassin’s Creed oyunu olduğu öne sürülen Empire’dan sızdırıldığı düşünülen ekran görüntüsü

Bu yıl yeni bir Assassin’s Creed görüp göremeyeceğimiz henüz net değil ancak Ubisoft’un geçen yıl verdiği moladan sonra bu yılı es geçmeyeceği tahmin ediliyor.

Gelişmeler oldukça aktarmaya devam edeceğiz!

Önceki İçerikTom Clancy’s The Division’ın üçüncü genişleme paketi Last Stand çıkıyor
Sonraki İçerikYerli yapım shooter oyun Soldiers of the Universe, Steam Greenlight’ta destek bekliyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz