Ubisoft’tan sıradaki Assassin’s Creed oyunu hakkında yeni açıklama!

Ubisoft, Assassin's Creed serisinin geleceği hakkında tekrardan konuştu.

Ubisoft, Assassin’s Creed serisinin geleceği konusunda açık konuştu. Bu yıl, belki de önümüzdeki yıl da yeni bir Assassin’s Creed oyunu göremeyebiliriz ancak en nihayetinde serinin sonu gelmiş değil.

Firmanın çeyrek mali yıl toplantısında, Ubisoft’un CEO’su Yves Guillemot ve CFO’su Alain Martinez, yaptıkları konuşmalarda Assassin’s Creed serisine de değinerek önemli açıklamalarda bulundu. Guillemot, “Şu anda pek fazla bir şey söylememiz mümkün değil. Serinin devam oyunu üzerinde yoğun bir şekilde çalışıyoruz ve tam anlamıyla ne zaman hazır olursa o zaman yayınlayayacağız.” dedi. Martinez ise kısaca, “Harika bir oyun olacak. Oldukça iyi gözüküyor.” ifadesini kullandı.

Bu yılın başına geri döndüğümüzde, Ubisoft resmi olarak 2016’da yeni bir Assassin’s Creed oyununu çıkmayacağını doğrulamıştı. Daha sonra sızdırılan bir görsel ile yeni Assassin’s Creed oyununu Mısır’da geçeceği ve kod adının “Empire” olduğu iddia edilmişti. Ancak şu an için serinin yeni oyununun içeriği hakkında resmi bir bilgi bulunmuyor.

Önceki İçerikKasım Ayı Çıkacak Oyunlar (2016)
Sonraki İçerikYeni Overwatch Karakteri Sombra Duyuruldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz