SÖYLENTİ: GTA 6, Vice City’de geçecek ve 2022’de çıkacak

Grand Theft Auto serisinin yeni oyunu hakkında bazı iddialar ortaya atıldı.

İddiaya göre; GTA 6, Vice City‘de ve Güney Amerika‘da geçecek, seride ilk kez oynanabilir bir kadın karakter olacak ve 2022 gibi çıkış yapacak.

The Know adlı bir YouTube kullanıcısının, Rockstar‘a yakın kaynaklardan edindiği bilgiye göre, Grand Theft Auto serinin yeni oyunu Miami‘ye yakın bir yerde ya da GTA evreninde Vice City olarak bilinen şehirde geçecek. Ancak bazı görevler için Güney Amerika’ya da gidilecek.

Seride ilk kez GTA 6 ile birlikte kadın bir karakter de oynanabilir olacak. Fakat GTA 5‘teki gibi birden fazla oynanabilir karakterin olup olmayacağı bilinmiyor.

Çıkış tarihi olarak ise GTA 6’nın en az 3-4 yıl sonra yani 2022 gibi piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Aynı kaynağa göre, GTA 6 şu anda Rockstar tarafından Project Americas kod adıyla anılıyor. The Know, daha önceden de Dark Souls 3‘ün resmi duyurusundan önce bazı bilgiler sızdırmıştı.

Öte yandan, daha önceden de Rockstar’ın GTA 6 dışında GTA: Tokyo adlı başka bir oyun projesi daha planladığı iddia edilmişti.

Rockstar’ın tüm bu söylentiler hakkında açıklama yapması beklenmiyor, zira stüdyo şu anda tüm odağını yeni oyunu Red Dead Redemption 2‘ye vermiş durumda. İki kez ertelenen RDR 2’nin nihai çıkış tarihi geçtiğimiz haftalarda belli olmuştu.

İLGİLİ HABER – Red Dead Redemption 2’nin çıkış tarihi nihayet duyuruldu

Önceki İçerikMonster Hunter World yeni satış rakamları ile rekor kırdı
Sonraki İçerikWikipedia’dan kampanya: Türkiye’yi özledik!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz