Monster Hunter World yeni satış rakamları ile rekor kırdı

Capcom'un en hızlı satan oyunu şimdi de şirketin en çok satan oyunu olmayı başardı.

Monster Hunter World | Capcom

Capcom’un en hızlı satan oyunu olan Monster Hunter World yeni satış rakamları ile bu sefer de şirketin en çok satan oyunu olmayı başardı.

Capcom‘un paylaştığı verilere göre, Monster Hunter World yeni satış rakamları ile bir diğer rekoru daha kırdı. Dünya genelindeki dijital satışlarda ve kutulu dağıtımlarda 7,5 milyona ulaşarak firmanın en çok satan oyunu oldu.

Çıkışından iki hafta sonra 6 milyon satış rakamına ulaşan Monster Hunter World, Capcom’un en hızlı satan oyunu olma unvanını da eline almıştı.

Monster Hunter World serisi böylece Street Fighter, Dead Rising ve Resident Evil gibi serileri arkasında bıraktı. 14 yıllık geçmişi olan Monster Hunter World serisinin toplam satış rakamı da 48 milyona ulaştı.

İLGİLİ HABER – Capcom’un en hızlı satan oyunu Monster Hunter World oldu

Monster Hunter World, 26 Ocak’ta PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapmıştı. Oyunun PC sürümünün bu yılın sonlarına doğru piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Yaptığımız incelemede oyun için “Monster Hunter World el konsollarındaki uzun esaretten sonra zincirlerini kırmış ve TV konsollarının tüm nimetlerinden yararlanmış, en görkemli haliyle karşımızda.” demiş ve 8.8 puan vermiştik.

İLGİLİ HABER – Monster Hunter World’un Switch portu mümkün olabilir

Önceki İçerikHaftalık oyun satış rakamları açıklandı, birinci değişmedi
Sonraki İçerikSÖYLENTİ: GTA 6, Vice City’de geçecek ve 2022’de çıkacak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz