Söylenti: Gelecekteki tüm Battlefield 4 içerikleri ücretsiz olacak!

İddialara göre, gelecekte çıkış yapacak tüm Battlefield 4 içerikleri ücretsiz olacak.

Battlefield 4’ün piyasaya sürülmesinin üzerinden yaklaşık olarak iki yıl geçti. Fakat görünen o ki, geliştirici şirket DICE, ileride çıkış yapacak olan yeni haritalar, silahlar ve tüm içerikleri, bütün hayranlarına sunmak için çalışıyor. Bazı söylentilere göre ise, ilerleyen zamanlardaki bütün Battlefield 4 içerikleri ücretsiz olacak ve tüm oyunculara sunulacak.

Battlefield 4, serinin son oyunu değil ancak BF4Central’a göre, oyuna eklenecek olan yeni içeriklere (harita, silah, araç, ekipman vs.) hem premium üyeliği olanlar hem de olmayan normal hesaplar erişim imkanı sağlayabilecek. Örnek verecek olursak, ‘Bahar’ yaması ile oyuna eklenen Gunmaster oyun modu ile AN-94 ve Groza-1 gibi beş yeni silah, tüm kullanıcılara ücretsiz olarak verilebilecek. Gelecekteki güncellemeler oyunculara  Siege of Shanghai, Zavod 311 ve Golmud Railway gibi haritaların gece moduna giriş yapma izni de verebilecek.

Son olarak, BF4Central’ın sağlam bir kaynak olmadığını belirtmek gerekir ancak tabii ki bunların hepsi birer iddia. Kesin bir sonuç için EA’den gelecek olan resmi açıklamayı beklemek gerekecek. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz..

Önceki İçerikGTA V PC Türkçe yama için tanıtım videosu
Sonraki İçerikPayday 2 ve DLC’lerinde kalıcı indirim!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz