Crysis Remastered’ın çıkış tarihi duyuruldu

8K çözünürlüğe kadar kaplamalar, ray tracing desteği ve oyunda yer alacak diğer geliştirmeler de açıklandı.

Crytek tarafından Crysis Remastered’ın çıkış tarihi açıklandı. Daha önceden sızdırılan ekran görüntüleri ve oynanış videoları olumsuz eleştiriler almış, oyunun ertelenmesine neden olmuştu.

Saber Interactive tarafından port edilen Crysis Remastered, 18 Eylül’de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. Yenilemiş versiyona ait bir de teknoloji videosu paylaşıldı. Videoda, Crysis Remastered’ın 8K çözünürlüğe kadar yüksek kalite kaplamalar, ray tracing desteği, yeni ışıklandırma ayarları, motion blur, HDR desteği, temporal anti-aliasing, Screen Space Directional Occlusion (SSDO) ve Global Illumination (SVOGI) gibi geliştirmeler barındıracağı belirtiliyor.

Normalde PS4 ve Xbox One’da donanım bazlı ray tracing desteği olmamasına karşın, oyunun geliştirildiği CryEngine 5 motorunda yer alan yazılım bazlı ray tracing sayesinde mevcut nesil konsollardaki versiyonunda bu teknoloji bulunacak. PC versiyonunda ise Nvidia’nın VKRay Vulkan eklentisi sayesinde GTX ekran kartlarında donanımsal ray tracing olacak.

Crysis Remastered, 23 Temmuz’da Nintendo Swtich için çıkış yapmıştı. Oyunun diğer versiyonları ise sızdırılan videolardaki düşük kaliteden dolayı tepki çekmiş ve ertelenmişti.

Önceki İçerikXbox Series X Kasım’da piyasaya sürülecek
Sonraki İçerikSÖYLENTİ: Call of Duty: Black Ops Cold War’un bir kısmı Türkiye’de geçecek

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz