Sony’nin E3 2018’de göstereceği oyunlar belli oldu

Bu yılki E3'te Sony, geleneksel basın konferansından daha farklı bir sunum gerçekleştirecek.

Sony‘nin E3 2018‘de göstereceği oyunlar açıklandı. Haziran ayındaki fuarda Sony, dört adet birinci parti oyun üzerine odaklanacak ve geçtiğimiz yıllardaki geleneksel sunumundan daha farklı bir basın konferansı düzenleyecek.

PlayStation‘ın resmi podcast yayınına katılan Sony Interactive Entertainment ve Sony Worldwide Studios‘un Başkanı Shawn Layden, şirketin bu yılki E3 fuarında göstereceği oyunlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Buna göre, Sony’nin E3 2018’de göstereceği oyunlar şu şekilde:

  • Death Stranding
  • Ghosts of Tsushima
  • Spider-Man
  • The Last of Us Part II

Yukarıdaki PlayStation 4‘e özel oyunlara ek olarak, sunumda bağımsız yapım ve üçüncü parti stüdyoların oyunlarına da yer verilecek. 

Ayrıca, E3 2018’de yeni bir donanım duyurusu yapılmayacağının da altı çizildi. Böylece, PlayStation 5‘in bu yılki fuarda duyurulmayacağı kesinleşmiş oldu.

Öte yandan, Sony’nin E3 2018’deki basın konferansını geçtiğimiz yıllardaki geleneksel sunumdan daha farklı bir şekilde gerçekleştireceği belirtildi.

PlayStation’ın E3 2018 sunumu 11 Haziran’da (Türkiye Saati İle 12 Haziran’da gece 4’te) düzenlenecek. E3 2018 fuarı ise 12-14 Haziran tarihleri arasında ABD’nin Los Angeles şehrinde gerçekleşecek.

İLGİLİ HABER – E3 2018’de duyurulması muhtemel oyunlar şimdiden sızdırıldı

Önceki İçerikDays Gone için bir saatlik oynanış videosu yayınlandı
Sonraki İçerikSÖYLENTİ: Sony’nin E3 2018 programı sızdı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz