Skyrim’in Nintendo Switch performansı nasıl?

Beklenenden daha iyi gözüküyor.

Skyrim’in Nintendo Switch portu ne kadar başarılı?

Nintendo‘nun yeni konsolu Switch, satış rakamları açısından başarılı bir grafik yakalamışken, konsol Nintendo’nun dışında üçüncü parti oyun stüdyoları tarafından da desteklenmeye devam ediyor. Bunun en büyük örneği ise Bethesda‘nın daha önceden çıkan ve yeni çıkacak oyunlarını Switch’e de getiriyor olması.

10 Kasım’da Switch için çıkan DOOM‘un ardından Bethesda’nın diğer bir oyunu The Elder Scrolls V: Skyrim de 17 Kasım itibarıyla Switch’de oynanabilir hale geldi. Oyunun çıkışıyla beraber Skyrim’in Nintendo Switch performansı da test edildi.

Digital Foundry‘nin detaylı performans testine göre, Switch TV’ye bağladığında yani docked haliyle Skyrim’de 1600×900 çözünürlüğünü elde etmek mümkün. Fakat elde oynarken Bethesda büyük bir taviz veriyor. Stabil bir performans sağlamak adına oyunun çözünürlüğü zaman zaman 896 x720‘ye kadar düşebiliyor.

İLGİLİ HABER – “DOOM’u Switch’e getirmek oldukça zorluydu”

Saniye başına kare değerinde ise Skyrim’in Switch performansı oldukça iyi. Yapılan testte, altı saatlik oynanış sonucunda sabit 30 fps deneyimi elde edildiği belirtildi. Ayrıca, Skyrim’in Nintendo Swtich’te Xbox One ve PlayStation 4‘deki performansına yakın olduğuna dikkat çekildi.

Kontrol olarak ise DOOM’da da olduğu gibi Joy-Con’un tam olarak iyi bir deneyim sunmadığı fakat genel itibarıyla iyi durumda olduğu Digital Foundry’nin test sonuçlarında yer alıyor.

Son olarak, Skyrim’in Switch incelemelerinin Metacritic ortalaması 84 puanda.

Digital Foundry’nin yayınladığı videoda, Skyrim’in Switch ve PS4 ile görsel açından karşılaştırılmasını ve oyunun Switch’deki performansına göz atabilirsiniz.

 

Önceki İçerikTower 57 inceleme
Sonraki İçerikGolden Joystick 2017 en iyi indie oyunu belli oldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz