Bu Hafta Vizyona Girecek olan Filmler – 26 Ekim Cuma

26 Ekim haftasında vizyona giren filmler arasında en dikkat çekici filmlerden birisi olan Müslüm var. Bakalım bu hafta vizyona girecek diğer filmler hangileri?

26 Ekim haftasında vizyona giren filmler arasında en dikkat çekici filmlerden birisi olan Müslüm var.  Ayla’nın yapımcı şirketi Dijital Sanatlar tarafından yapılan yapım, Müslüm Gürses’in hayatını konu alıyor. Şimdiden biletleri ön satışa konulan film merak beklenen yapımlar arasındaki yerini alıyor. Öte yandan belgesel kategorisinde yer alan Çirkin Kral Efsanesi’de dikkat çeken yapımlardan birisi olarak karşımıza çıkmakta.

Bu Hafta Vizyona Girecek olan Filmler

Cadılar Bayramı

Tür: Korku
Konusu
: Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) son kez Michael Myers ile yüzleşiyor. 40 yıl önce Cadılar Bayramı’nda Haddonfield’da akıl hastası maskeli katil Myers’ın elinden son anda kurtulan Strode, aradan geçen bunca yıla rağmen Michael Myers’ın düşüncesini aklından atamamıştır. Kendini koruyabilmek için eğitimler almış, evini son teknoloji güvenlik aygıtlarıyla doldurmuştur. Günün birinde Myers, tutulduğu akıl hastanesinden kaçınca Laurie, bu sefer daha hazırlıklı bir şekilde katille yüzleşecektir.
Yönetmen: David Gordon Green
Senaryo: John Carpenter, Danny McBride, Debra Hill, David Gordon Green
Yapımcı: John Carpenter, Jason Blum
Oyuncular: Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Virginia Gardner, Nick Castle, Will Patton, Toby Huss, Miles Robbins, Haluk Bilginer
Diğer Adı: Halloween Returns

Bebek Geliyorum Demez

Tür: Komedi
Konusu: Kurumsal bir şirkette çalışan Beste (Başak Parlak), bu hayattan kurtulup başarılı bir yazar olabilmenin hayalini kurmaktadır. Bu sırada, hiç hazırlıklı olmadığı bir zamanda hamile kaldığını öğrenir. Bu haber, eşi Alper’le (Ali İl) ilişkisini de, kendisi ve yakınları dahil çok kişinin hayatını da etkileyecektir.
Yönetmen: Hakan Cigaoğlu
Senaryo: Hakan Cigaoğlu, Işıl Şenol Kaya, Doğan Yavuz
Yapımcı: Tümay Özokur Tuhan, Ali Adnan Özgür
Oyuncular; Başak Parlak, Ali İl, Cezmi Baskın, Seray Gözler, Mehmet Ali Kaptanlar, Sema Atalay, Nazlı Tosunoğlu, Bahtiyar Engin, Melih Selçuk, Feride Çetin

Müslüm

Tür: Dram, Biyografi
Konusu: Müslüm Gürses’in Şanlıurfa’daki çocukluğundan İstanbul’daki yaşamına kadar tüm hayatı anlatılacak Müslüm Gürses’i Timuçin Esen canlandırıyor.
Yönetmen: Ketche
Senaryo: Hakan Günday, Gürhan Özçiftçi
Yapımcı: Mustafa Uslu
Oyuncular: Timuçin Esen, Zerrin Tekindor, Ayça Bingöl, Erkan Can, Taner Ölmez, Erkan Avcı, Şahin Kendirci, Turgut Tuncalp, Caner Kurtaran, Goncagül Sunar, Güven Kıraç, Erkan Kolçak Köstendil, Altan Erkekli

Rafadan Tayfa Dehliz Macerası

Tür: Animasyon
Konusu: İstanbul’un eski semtlerinden birinde bulunan evlerin sağlam olup olmadıkları araştırılırken, evlerin yıkılacağı dedikodusu ayyuka çıkınca Kuşçu Baba evlerin yıkılamayacağını, çünkü mahallede İstanbul’un çok eski dehlizlerinden birinin bulunduğunu söyler. Unutulan İstanbul Dehlizleri adlı kitaptaki dehlizi aramaya başlayan Rafadan Tayfa, mahalleyi kurtarabilmek için el ele verip mücadele verecektir.
Yönetmen: İsmail Fidan
Senaryo: Ozan Çivit
Yapımcı: –
Seslendirenler: Nusret Çetinel, Levent Kol, Yağmur Sergen, Hakan Coşar, Şirin Giobbi, Emine Sergen Kazbek, Aysın Işımer

Katil Avcısı

Tür: Gerilim, Aksiyon
Konusu:
 Rusya Devlet Başkanı Zakarin (Aleksandr Dyachenko), bir deniz üssü ziyareti esnasında kendi devletinin Savunma Bakanı Dmitri Durov (Mikhail Gorevoy) tarafından esir alınır. Devlet başkanını kurtarma görevi için daha öncesinde büyük bir saha tecrübesi olmayan bir denizaltı kaptanı Joe Glass’a (Gerard Butler) verilir. Glass, Amerikan Deniz Kuvvetleri’nin de yardımıyla Rus karasularına geçip başkanı kurtararak potansiyel bir 3. Dünya Savaşı’nı önlemeye çalışacaktır.
Yönetmen: Donovan Marsh
Senaryo: Jamie Moss, Arne Schmidt
Yapımcı: Gerard Butler, Neal H. Moritz
Oyuncular: Gerard Butler, Gary Oldman, Common, Linda Cardellini, Zane Holtz, Michael Nyqvist, Toby Stephens, Henry Goodman

Acemi Hırsız

Tür: Komedi
Konusu: Acemi Hırsız filmi, bir grup deneyimsiz hırsızın değerli bir kolyeyi çalmak isterken başlarından geçen olayları anlatıyor.
Yönetmen: Esat Şekeroğlu
Senaryo: Esat Şekeroğlu
Yapımcı: Kerem Hezer
Oyuncular: Coşkun Göğen, Hüseyin Elmalıpınar, Ayşegül Kaygusuz, Necdet Kökeş, Nihat Demirel

Müze

Tür: Dram, Suç
Konusu
: 1985 yılında, veterinerlik bölümünden mezun olamamış, 30’lu yaşlarına gelmelerine rağmen halen bir baltaya sap olamamış Juan Nuñez (Gael García Bernal) ve Benjamin Wilson (Leonardo Ortizgris) hayatlarını anlamlı kılmak için daha önce hiç denenmemiş bir işe girişirler. Mexico City’deki Antropoloji Müzesi’nde bulunan çok değerli parçaları, Noel gecesi çalmayı başarırlar. Bu olay ülkede büyük infial yaratır ve iki kafadar, Meksika devletinin aradığı en önemli iki kişi haline gelince kaçmak zorunda kalır.

Yönetmen: Alonso Ruizpalacios
Senaryo: Alonso Ruizpalacios
Yapımcı: –
Diğer Adı: Museum
Oyuncular: Gael Garcia Bernal, Leonardo Ortizgris, Simon Russell Beale, Lynn Gilmartin, Alfredo Castro, Ilse Salas

Napoli’nin Sırrı

Tür: Gerilim, Aşk
Konusu: Filmde, hayatına giren ani aşk ve işlenen bir şiddet suçu arasında sıkışıp kalan bir kadının hikayesi anlatılıyor. Napoli’de yaşayan Adriana (Giovanna Mezzogiorno) bir partide tanıştığı Andrea’dan (Alessandro Borghi) çok etkilenir ve geceyi birlikte geçirirler. Hayatının aşkını bulmuş olabileceğine inanan Adriana, ertesi günkü buluşmayı iple çeker, ancak Andrea gelmez. Adriana için takip eden günler, oldukça zor geçecek, gizemlerin açığa çıkması zaman alacaktır.
Yönetmen: Ferzan Özpetek
Senaryo: Ferzan Özpetek, Gianni Romoli, Valia Santella
Yapımcı: Gianni Romoli, Tilde Corsi
Diğer Adı: Naples in Veils
Oyuncular: Giovanna Mezzogiorno, Alessandro Borghi, Anna Bonaiuto, Peppe Barra, Biagio Forestieri, Luisa Ranieri, Maria Pia Calzone, Carmine Recano, Angela Pagano

Kötülük İçinde

Tür: Korku
Konusu: Aesha Wadia (Becca Hirani) bir süreliğine derslerine odaklanabilmek için kafasının rahat olacağı ve annesinin ayarladığı şehir dışında bir eve yerleşir. Akşam vakti kapısına, onunla konuşmak istediğini söyleyen bir rahibe gelir. Gece ilerledikçe rahibenin korkutucu yüzü yavaş yavaş ortaya çıkar.
Yönetmen: Scott Jeffrey
Senaryo: Scott Jeffrey
Yapımcı: Rebecca Matthews, Scott Jeffrey
Diğer Adı: The Watcher
Oyuncular: Becca Hirani, Lucy Chappell, Tiffany-Ellen Robinson, Thomas Mailand

Çirkin Kral Efsanesi

Tür: Belgesel
Konusu: Yılmaz Güney’in ailesi, arkadaşları, filmlerinde birlikte çalıştığı oyuncular ve dünya sinemasının önde gelen isimleri, Türkiye topraklarından çıkan en önemli yönetmenlerden Güney’in hayatına ve sanatına ilişkin yorumlarını Hüseyin Tabak’ın 7 yılda tamamladığı belgeselde paylaşıyor. Film, dünyadaki ilk gösterimini 2017 Toronto Film Festivali’nde yaptı.
Yönetmen: Hüseyin Tabak
Görüntü Y. : Lukas Gnaiger
Arşiv Görüntüleri: Yılmaz Güney
Konuşmacılar: Tarık Akan, Michael Haneke, Halil Ergün, Costa-Gavras, Fatoş Güney,
Senaryo: Hüseyin Tabak

Önceki İçerikRed Dead Redemption 2 özel sürümleri duyuruldu
Sonraki İçerikShadow of the Tomb Raider’ın Steam incelemeleri olumsuz eleştiri yağmuruna tutuldu
The Final Boss @baslattusu, Oyunu ve teknolojiyi seven ve bunu işi haline getiren bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz