Jade Raymond Electronic Arts ile yollarını ayırdı

Watch Dogs ve Assassin’s Creed gibi markaların arkasındaki önemli isimlerden olan Jade Raymond Electronic Arts ile yollarını ayırdı

Electronic Arts tarafından yapılan açıklamaya göre Motive Studios kurucusu ve genel müdürü olan Jade Raymond görevini bıraktı.

Laura Miele ve ekip arkadaşları Samantha Ryan’ın şirket içindeki portföyünü arttıracak girişimlerde bulunmuş. Samantha Ryan, Sims ve Batman: Arkham City’nin arkasındaki önemli isimlerden biri. Kendisi aynı zamanda Bioware ve Maxis stüdyolarının yanı sıra EA mobil platform ayağından da sorumlu. Samantha Ryan bahsi geçen girişimler sonucu Motive Studios üzerinde de söz hakkı kazandı. Resmi açıklamaya göre Jade Raymond bu yüzden görevini bıraktı.

İsimsiz EA Oyunu Benzersiz Oynanışa Sahip Olacak

Jade Ryan görevini henüz bırakmamışken Motive Studios ismi belirlenmemiş bir Star Wars oyunu üzerinde çalışıyordu. EA, 2015 yılından beri Motive Studios ile çalışmakta olan Jade Raymond görevi bıraktıktan sonra bir teşekkür mesajı yayımladı.

Mesajda ”Emekleri ve yaratıcılığı için teşekkür ediyoruz. Kariyerinin bundan sonraki ayağında kendisine iyi dileklerimizi iletiyoruz.” ifadeleri yer aldı. Jade Raymond önderliğinde çalışan Motive Studios bünyesindeki tüm çalışmaların kaldığı yerden devam ettiği müjdesi de verildi.

Önceki İçerikShadow of the Tomb Raider’ın Steam incelemeleri olumsuz eleştiri yağmuruna tutuldu
Sonraki İçerikTekken 7 satışları üç milyon adete ulaştı
Video oyun ve çizgi roman bağımlısı, yarı zamanlı edebiyat okuru. Boş vakitlerinde evden dışarı çıkar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz