Rise of the Tomb Raider’ın ücretsiz demosu çıktı!

Kasım ayında piyasaya sürülen oyunun ücretsiz demosu Xbox One için yayınlandı.

10 Kasım 2015’de Fallout 4 ile aynı gün piyasaya sürülen ve Xbox One ile Xbox 360 konsolları için “zaman sınırlı özel” olan Rise of the Tomb Raider‘ın sonunda ücretsiz sürümü de çıktı.

Fallout 4 ile aynı gün çıkış yapan ve Call of Duty: Black Ops III, Star Wars Battlefront gibi heyecanla beklenen yapımlarla aynı dönemde piyasaya sürülen Rise of the Tomb Raider’ın satışlarının düşük olması bekleniyordu. Ancak Microsoft, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklama ile, Rise of the Tomb Raider’ın ‘başarılı’ bir çıkış yaptığını belirterek, satışlardan memnun olduğunu ifade etmişti.

Bununla birlikte, oyunun Xbox One için ücretsiz demosu da yayınlandı. Yaklaşık 20 GB’lık bir boyutu olan Rise of the Tomb Raider’ın ücretsiz demosu Xbox Store‘dan indirebilir. Oyunun ücretsiz demo sürümündeki tüm ilerlemeniz ise kaydedilecek. Eğer oyunu satın almaya karar verirseniz ise tam sürüme aktarılabilecek.

Bir Reddit kullanıcısının söylediğine göre ise, Rise of the Tomb Raider’ın ücretsiz demosu yaklaşık olarak 1 saatlik bir oynanış süresine sahip.

Son olarak, Rise of the Tomb Raider, 2016 yılında PS4 ve PC için de çıkış yapacak.

Önceki İçerikRiot Games ve OYUNDER’den Sektör Değerlendirmesi
Sonraki İçerik2016’nın ilk ücretsiz Xbox Live Gold oyunları belli oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz