Microsoft: Rise of the Tomb Raider ‘başarılı’ bir çıkış yaptı

Aaron Greenberg'e göre, Rise of the Tomb Raider'ın satışları yeni yılda da yükselmeye devam edecek.

Aaron Greenberg‘e göre, Rise of the Tomb Raider‘ın satışları yeni yılda da yükselmeye devam edecek.

Kasım ayında Fallout 4 ile aynı gün piyasaya sürülen ve Xbox 360 ile Xbox One konsolları için “zaman sınırlı özel” olan Rise of the Tomb Raider için bugüne kadar henüz detaylı bir satış rakamı paylaşmadı. Buna rağmen, Microsoft, Rise of the Tomb Raider’ın gidişatından oldukça memnun olduğunu belirterek “Rise of the Tomb Raider ‘iyi iş’ çıkardı” yorumunda bulundu.

Fallout 4 ile aynı gün yani 10 Kasım 2015‘de çıkış yapan Rise of the Tomb Raider, o sıralar gündemi oldukça fazla meşgul eden Fallout 4’e rağmen, Microsoft’tan Aaron Greenberg’in yaptığı açıklamaya göre, ‘başarılı’ bir şekilde çıkış yaptı.

DualShockers‘a röportaj veren Greenberg, oyunun oldukça sıkışık bir zaman aralığında çıkış yaptığının altını çizerek, “Rise of the Tomb Raider, oldukça sıkışık bir döneme denk geldi. Aynı gün Fallout 4 de piyasaya sürüldü. İnsanlar da bu iki oyundan birisini seçmek durumunda kaldı; kimisi Fallout 4’ü önce bitirmek isterken, kimileri de ilk olarak Rise of the Tomb Raider’ı satın aldı. Fakat her iki oyunu da aynı zamanda alanlar da oldu.” dedi.

Aaron Greenberg ayrıca, Rise of the Tomb Raider’ın satışlarının yeni yılda da yükselmeye devam edeceğini sözlerine ekledi.

Rise of the Tomb Raider, 2016 yılında PC ve PlayStation 4 için de çıkış yapacak. Hatta, oyunun PC sürümüne ait çıkış tarihi geçtiğimiz günlerde Amazon üzerinden sızdırılmıştı.

Önceki İçerikAmerican Truck Simulator’ın Çıkış Tarihi Açıklandı
Sonraki İçerikANT’tan tarihi başarı: Avrupa karmasını mağlup etti!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz