Rise of the Tomb Raider’ın PC ve PS4 Sürümü için Çıkış Tarihi Verildi!

Xbox konsollar için zaman sınırlı özel oyun olan Rise of the Tomb Raider’ın PC ve PS4 sürümü için çıkış tarihi açıklandı.

Sonunda beklenen oldu. gamescom 2014 etkinliğinde Xbox 360 ve Xbox One için özel oyun olarak duyurulan 2013 yılındaki Tomb Raider’ın devam oyunu Rise of the Tomb Raider, duyurulmasının ardından Xbox platformu için “zaman sınırlı” olarak düzeltilmişti.

PlayStation 4 ve PC için çıkmasına kesin gözüyle bakılan ve hatta listelenen Rise of The Tomb Raider’ın PC ve PS4 sürümü için çıkış tarihi de verildi. Buna göre, oyun Xbox One ve Xbox 360 için sadece bir yıl gibi bir süre özel olacak.

Yayıncı Sqaure Enix‘ın yaptığı açıklamada, oyunun PC sürümünün Steam ve Windows 10 üzerinden 2016’nın başlarında, PlayStation 4 için ise 2016 yazında piyasaya sürüleceği belirtildi. PS3 için ise herhangi bir açıklama yapılmadı.

Xbox 360 ve Xbox One için Microsoft‘un yayımcılığını yapacağı ve Crystal Dynamics tarafından geliştirilen Rise of the Tomb Raider, bu platformlar için 10 Kasım 2015‘de raflarda olacak.

Önceki İçerikPES 2016’nın Xbox One Çözünürlük Değeri Açıklandı
Sonraki İçerikTüm Fallout Oyunlarını İçeren Fallout Anthology Duyuruldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz