Rise of the Tomb Raider’ın PC sürümü bu kez de Steam’de listelendi

Square Enix daha önceden Rise of the Tomb Raider'ın PC için "2016'nın başlarında" çıkış yapacağını açıklamıştı.

Xbox konsolları için özel olarak çıkış yapan Rise of the Tomb Raider‘ın PC sürümü, Amazon‘dan sonra Steam‘de de listelendi; çıkış tarihi gözüktü.

Steam’de yer alan listelemeye göre, Rise of the Tomb Raider’ın PC sürümü 2016’nın Ocak ayında piyasaya sürülecek. Yayıncı firma Square Enix ise henüz resmi bir açıklama yapmadı.

Temmuz ayında, Square Enix, Rise of the Tomb Raider’ın PC ve PS4 sürümünü “2016’nın başlarında” çıkış yapacak şekilde duyurmuştu.

Kasım ayında Xbox 360 ve Xbox One platformları için ‘zaman sınırlı özel’ olarak çıkış yapan Rise of the Tomb Raider, yayıncı firma Square Enix’ın Microsoft ile yaptığı anlaşma gereği bu platformlara bir yıl boyunca özel olarak kalacak.

Oyunun geliştirici stüdyosu Crystal Dynamcis ise, çıkışının ilk yılında Xbox konsollarına özel olarak kalacak olan Rise of the Tomb Raider’ın bir yıl sonra yani 2016’da PC ve PlayStation 4 için de çıkış yapacağını belirtmişti.

Rise of the Tomb Raider, geçtiğimiz haftalarda Amazon tarafından da listelenmiş; çıkış tarihi olarak 29 Ocak 2016 gösterilmişti.

Oyunun PlayStation 4 sürümüne ait herhangi bir bilgi ise şu ana kadar ortaya çıkmadı.

Önceki İçerikAssassin’s Creed filminin başrolü daha önce hiç AC oyunu oynamamış
Sonraki İçerikSteam’deki sorunlar bitmek bilmiyor: Şimdi de e-mail sorunu yaşanıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz