Rise of the Tomb Raider’ın Devam Oyunu Gelebilir mi?

Square Enix CEO’su, yeni bir Tomb Raider oyunu hakkında açıklama yaptı.

Almayan’nın Köln şehrindeki oyun fuarı gamescom 2015 başladı. Bununla birlikte, mevcut oyunlardan yeni bilgilerin yanı sıra yeni oyunlar hakkında da açıklamalar geliyor.

gamescom 2015’in ilk gününde konuşan Square Enix CEO’su Phil Rogers, her zaman serinin geleceğini düşündüklerini belirterek, 2013 yılındaki Tomb Raider oyunundan ve bu yıl çıkış yapacak Rise of the Tomb Raider‘dan sonra serinin yeni bir oyun ile üçleme haline gelebileceğini ifade etti.

Şu anda sadece Rise of the Tomb Raider’ın çıkışına odaklandıklarını altını çizen Rogers, şirketin her zaman serinin ilerisi hakkında fikirlerinin olduğunu yineledi.

2012 yılına döndüğümüzde, Tomb Raider’ın çıkışından önce global marka direktörü Karl Stewart’ın açıklamaları olmuş, geliştirici Crystal Dynamics’in Lara Croft’un hikayesini anlatacak birden fazla oyun istediğini söylemişti. Bu açıklama ile Rise of the Tomb Raider’ın duyurulması da sürpriz etkisi yaratmamıştı. Yani, bu yılki oyunun çıkışından sonra yeni bir Tomb Raider oyununun duyurusu bizleri şaşırtmayacaktır.

Rise of the Tomb Raider, 10 Kasım’da Xbox 360 ve Xbox One için “zaman sınırlı” özel oyun olarak çıkış yapacak. PC ve PS4 için ise 2016’da piyasaya sürülecek. Microsoft ve Square Enix’in anlaşması gereği ilk önce Xbox konsollarına çıkacak fakat Square Enix, serinin asla “sadece Xbox’a özel” olmayacağının sözünü veriyor.

Son olarak, Rise of the Tomb Raider gamescom 2015 demosuna buradan bakabilirsiniz.

Önceki İçerikBattleborn’un Çıkış Tarihi Açıklandı!
Sonraki İçerikMicrosoft’un Yakın Bir Zaman için Minecraft 2 Planı Yok!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz