Rise of the Tomb Raider için Yeni Fragman Yayımlandı

E3 2015 öncesi yayımlanan Rise of the Tomb Raider için yeni fragman ile Lara Croft’un sıradaki macerasına göz atıyoruz.

Rise of the Tomb Raider için yeni fragman Sqaure Enix tarafından yayımlandı. Yayımlanan “Aim Greater” isimli fragmanda, Lara Croft bir dağ üzerine zorlu bir tırmanış gerçekleştiriyor ve “Dünya’nın sırlarını keşfetmek” için yoluna devam ediyor.

Ayrıca fragmanın sonunda 15 Haziran’daki E3 2015’de oyunun tam olarak tanıtımının yapılacağı belirtiliyor. İşte o fragman:

Rise of the Tomb Raider geçtiğimiz yıl düzenlenen Gamescom etkinliğinde “Xbox’a özel” olarak 2015 yılı için duyurulmuştu. Microsoft’un başında bulunan Phil Spencer ise daha sonra yaptığı açıklama ile konuya netlik kazandırmış ve bu durumun belli bir zaman periyodu için geçerli olduğunu yani Rise of the Tomb Raider’ın Xbox için zaman sınırlı özel oyun olduğunu belirtmişti.

Yakın zamanda ise Xbox Avustralya tarafından oyunun tamamen Xbox’a özel olduğu iddia edilmişti. Daha sonra ise Spencer, Twitter üzerinden cevapladığı sorularda, oyunun duyurulmasından bu yana herhangi bir değişiklik yaşanmadığını ve Rise of the Tomb Raider’ın daha önceden de söylediği üzere Xbox’a özel zaman sınırlı olarak çıkış yapacağını yineledi. (Konuyla ilgili tüm detaylar için buraya tıklayınız.)

Her ne kadar Sony ya da Square Enix, oyunun diğer platformlara da çıkma ihtimali hakkında konuşmasa da, Rise of the Tomb Raider’ın PC veya PS4’e gelme olasılığı bir hayli yüksek.

Rise of the Tomb Raider, Crystal Dynamics tarafından geliştiriliyor ve 2013 yılındaki Tomb Raider’ın devamı niteliğinde. Tomb Raider ise 8.5 milyondan fazla kopya satarak serinin en çok satan oyunu olmuştu.

Rise of the Tomb Raider bu yıl içinde Xbox 360 ve Xbox One için özel olarak çıkış yapacak. Oyunun eski nesil konsol sürümünü ise Nixxes Software tarafından geliştiriliyor.

Rise of the Tomb Raider Kapak Görseli
Önceki İçerikYeni Hyperdimension Neptunia Oyunu Çıktı!
Sonraki İçerikNintendo’nun Yeni Konsolu NX Android Kullanabilir!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz