Red Dead Redemption 2 yılın en hızlı satan ikinci oyunu

Ayrıca açılış haftasındaki satışlarda 2010'da çıkan serinin önceki oyunundan iki kat fazla sattı.

Birleşik Krallık'ta geçen haftanın kutulu video oyun satış verilerine göre, Red Dead Redemption 2 yılın en hızlı satan ikinci oyunu oldu.
Red Dead Redemption II | Rockstar Games

Birleşik Krallık‘ta geçen haftanın kutulu video oyun satış verilerine göre, Red Dead Redemption 2 yılın en hızlı satan ikinci oyunu oldu.

GamesIndustry.biz‘in aktardığı habere göre, Birleşik Krallık’taki haftalık kutulu fiziksel oyun satışlarının verilerini tutan GfK’in geçen haftaki raporunda, Rockstar’ın yeni oyunu Red Dead Redemption 2’nin listeye birinci sıradan giriş yaptığı belirtildi. Red Dead Redemption 2 ayrıca açılış haftasındaki satışlarda 2010’da çıkan serinin önceki oyununun iki katından fazla sattı.

İlk haftasında güçlü bir başlangıç yapmasına rağmen Red Dead Redemption 2, Birleşik Krallık’taki yılın en hızlı satan oyunları listesinde FIFA 19‘un gerisinde ikinci sırada kaldı. Call of Duty: Black Ops 4‘ün ilk hafta satışlarını ise geçti.

Red Dead Redemption 2’nin inceleme puanları muazzam

Raporda ayrıca, Red Dead Redemption 2’nin açılış haftası kutulu satışlarının yüzde 68’inin PS4 üzerinden gerçekleştiği, kalan kısmın ise Xbox One’a ait olduğu bilgisi yer alıyor.

RDR2’nin bir diğer önemli başarısı da, bu konsol neslinde çıkan ve üçüncü en hızlı satan “FIFA dışı” bir oyun olması. Bu bağlamda, Call of Duty: Black Ops III ve Call of Duty: Advanced Warfare‘in hemen arkasında üçüncülüğü elde etti. Geçen yılki Call of Duty: WWII‘nin açılış haftası satışlarını ise ufak farkla geçti.

İşte 27 Ekim’de sona eren haftada Birleşik Krallık kutulu oyun satışları ilk 10’u:

Bir önceki hafta Geçen hafta Oyun adı
Yeni Girdi 1 Red Dead Redemption 2
1 2 Call of Duty: Black Ops 4
2 3 FIFA 19
5 4 Forza Horizon 4
3 5 Assassin’s Creed Odyssey
4 6 Spider-Man
6 7 LEGO DC Super-Villains
7 8 Super Mario Party
10 9 Shadow of the Tomb Raider
9 10 Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy

 

Önceki İçerikParty Hard 2 inceleme
Sonraki İçerikPlayStation Classic oyunları nihayet belli oldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz