Red Dead Redemption 2 PS4’te iki disk ile çalışacak

Dosya boyutu da netlik kazanmışa benziyor.

Red Dead Redemption II | Rockstar Games

Oyunun kutulu versiyonunun kapak tasarımına göre, Red Dead Redemption 2 PS4’te iki disk ile birlikte gelecek.

Red Dead Redemption 2’nin çıkmasına on günden az bir süre kaldı. Çıkış tarihi yaklaştıkça oyunla ilgili yeni bilgiler resmi olarak veya sızdırılan haberlerle ortaya çıkıyor. İlk olarak Japon kutu tasarımı sızan Red Dead Redemption 2’nin şimdi de İngilizce kutu tasarımı ortaya çıktı ve ilginç bilgiler içeriyor.

RockstarIntel‘in özel haber olarak paylaştığı yazıda, RDR2’nin hem PlayStation 4 hem de Xbox One kutu tasarımı yer alıyor. Kutu üzerindeki bilgilerden en dikkat çekeni Red Dead Redemption 2 PS4’te iki disk ile birlikte gelecek. Xbox One versiyonunda ise böyle bir ibare yok.

Red Dead Redemption 2’nin ön yükleme tarihi netlik kazandı

Öte yandan, oyunun dosya boyutu ile ilgili de bilgiler yine kutu tasarımında yer alıyor. Buna göre, Red Dead Redemption 2’nin PS4 versiyonu daha önceden de ortaya çıktığı üzere 105 GB alan kaplayacak. Xbox One’da ise iddia edilen 88 GB’ın aksine 115 GB’lık bir disk alanına ihtiyaç duyulacağı yazıyor.

60 saatlik ana hikaye vaat eden Red Dead Redemption II, 26 Ekim’de PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacak. Oyunun çıkış fragmanı ise yarın yayınlanacak.

Red Dead Redemption 2’nin çıkış fragmanı için tarih verildi

Önceki İçerikRed Dead Redemption 2’nin çıkış fragmanı için tarih verildi
Sonraki İçerikBattlefield V resmi tek oyunculu tanıtım videosu yayımlandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz