Red Dead Redemption 2’nin dosya boyutu ortaya çıktı

PS4'teki en büyük boyutlu oyun rekorunu kırıyor.

Önümüzdeki ay çıkış yapacak olan Red Dead Redemption 2‘nin dosya boyutu şimdiden belli oldu.

Gameinformer‘ın RockstarIntel‘den aktardığı habere göre, geçtiğimiz günlerde duyurulan RDR2 PS4 Pro paketinin kutusu üzerinde yer alan bilgilerde oyunun gerekli duyduğu disk alanı yazıyor. Kutu üzerinde Red Dead Redemption 2’nin dosya boyutu 105 GB olarak belirtiliyor.

Böylece Red Dead Redemption 2, PS4’teki en büyük boyutlu oyunu olma rekorunu kırıyor. Daha önceki rekor 102 GB ile CoD: Black Ops 3‘ün elindeydi. Rockstar Games’in bir önceki PS4 oyunu GTA V‘in dosya boyutu ise 65 GB idi.

Öte yandan, yine aynı kutu üzerinde yer alan bilgilerde Red Dead Online’a gelecek içeriklerin 30 gün boyunca PlayStation 4’e özel olacağı da yazıyor. Bunun dışında özellikle tek oyunculu modda PlayStation 4’e zaman sınırlı veya tamamen özel içeriklerin gelip gelmeyeceği net değil.

Red Dead Online duyuruldu, açık beta düzenlenecek

Son olarak da, Red Dead Redemption 2’nin online modundaki oyuncu desteğinin 2-32 arasında olduğu da yine aynı kutu üzerinde yer alan bir diğer bilgi.

Vahşi Batı temalı Red Dead Redemption 2, 26 Ekim’de PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacak.

 

Red Dead Redemption 2 hakkında:

“Amerika, 1899. Vahşi Batı dönemi artık sona eriyor, son kalan kanunsuz çeteler de kanun adamlarının nefesini enselerinde hissediyor. Teslim olmayan ve boyun eğmeyenler öldürülüyor.

Blackwater soygununda işleri ters giden Artur Morgan ve Van der Linde çetesi kaçıyor. Federal ajanlar ve en iyi ödül avcılarının amansız takibi altında çete üyeleri hayatta kalabilmek için soygun, yağma ve dövüşmeye devam ederek Amerikanın kalbindeki çetin toprakları geçmek zorunda.

Grand Theft Auto V ve Red Dead Redemption’ın yaratıcılarının elinden çıkma Red Dead Redemption 2’de modern çağın şafağındaki Amerika’dan destansı bir hayat hikayesi anlatılıyor.”

Önceki İçerikDragon Ball FighterZ’a iki yeni karakter geliyor
Sonraki İçerikCyberpunk 2077 için çıkış tarihi sızdırıldı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz