PUBG’nin çöl haritasından beş yeni görsel paylaşıldı

Yeni harita için henüz bir çıkış tarihi yok.

Yapım aşamasındaki PUBG’nin çöl haritasından beş yeni görsel yayınlandı.

Bu yılın başlarında çıkış yapan ve Steam‘in en popüler oyunu haline gelen Playerunknown’s Battlegrounds, çıkışından bu yana tek haritaya sahip. Yapımcı stüdyo Bluehole ile oyunun çöl temalı yeni haritasını geçtiğimiz aylarda duyurmuş ancak bir çıkış tarihi vermemişti fakat haritaya ait yeni ekran görüntüleri gelmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde oyunun yaratıcı ismi  Brendan “PlayerUnknown” Greene yeni çöl haritasından dört ekran görüntüsü yayınlamıştı. Bugün ise Nvidia, PUBG’nin çöl haritasından beş yeni görsel gösterdi.

İLGİLİ HABER – PUBG’nin satış rakamı yeni bir rekor kırdı!

Yapım aşamasındaki bu yeni haritanın çıkış tarihi hala açıklanmış değil. Fakat peş peşe yeni ekran görüntülerinin paylaşılması haritanın çıkışının çok da uzak olmadığını işaret ediyor. Çöl haritasının PUBG‘nin Aralık ayı sonlarına doğru tam sürümünün yayınlanmasıyla beraber gelmesi bekleniyor. Oyun ayrıca 12 Aralık’ta Xbox One konsolları için de piyasaya sürülecek.

İLGİLİ HABER – PUBG’nin çöl haritasından yeni görseller yayınlandı

Bluhole ayrıca PUBG için bir de “kar temalı bir harita” üzerinde çalıştığını duyurmuştu ancak bu haritaya ilişkin henüz bir görsel gösterilmedi.

Önceki İçerikUbisoft’un Berlin stüdyosu ve Far Cry’ın geleceği hakkında detaylar
Sonraki İçerikPUBG’nin yaratıcısı yılın oyunu ödülüne aday olmalarını yorumladı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz