PUBG’nin satış rakamı yeni bir rekor kırdı!

Bir haftada 3 milyon adet daha satan PUBG, 20 milyon satış barajını geçti.

PUBG‘nin satış rakamı 20 milyona ulaşarak kendi rekorunu kırmış oldu.

Çıktığı günden bu yana sürekli olarak yukarı yönlü bir istatistik ivmesi yakalayan PlayerUnknown’s Battlegrounds ya da kısa adıyla PUBG’den yeni bir rekor daha geldi. Geçtiğimiz hafta satış rakamları 17 milyon olarak açıklanan oyun, bir hafta içinde 3 milyon daha satarak 20 milyon satış rakamına ulaşmış oldu.

SteamSpy verilerine göre, geçtiğimiz hafta 17 milyon adet satış rakamını geçen PUBG, bir hafta içindeki satışlarla bu sayıyı 20 milyona çekti. Oyunun yaratıcı ismi Playerunknown, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla PUBG’nin satış rakamı verisini 20 milyon olarak açıkladı ve altına şu notu düştü:

“Oyunla ilgili sorunlardan dolayı birçoğunuzun hayal kırıklığına uğradığını biliyorum fakat ekibimiz herkese gerçekten harika bir Battle Royale deneyimi sunmak için çok çalışıyor. Yanımızda olun, değişim geliyor!”

PUBG’nin satış rakamı 20 milyona ulaştığı sıralarda, oyunun anlık oyuncu sayısı ise 2,4 milyon civarındaydı. Ayrıca henüz Xbox One‘a çıkmayan PUBG’nin bu platform için çıkış tarihi de geçtiğimiz günlerde belli olmuştu.

İLGİLİ HABER – PUBG’nin Xbox One çıkış tarihi netleşti

Öte yandan, PUBG’ye rakip olarak Epic Games tarafından piyasaya sürülen Fortnite Battle Royale modunun da oyuncu sayısı açıklandı. Oyunun PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarında toplamda 20 milyon oyuncuya ulaştı. Anlık oyuncu sayısı ise 800 bine ulaşarak kendi rekorunu kırdı.

Son olarak, hazırladığımız PUBG rehberlerine buradan ulaşabilirsiniz. Rehberlere zamanla yenileri eklenecektir.

İLGİLİ HABER – Fortnite Battle Royale’in anlık oyuncu sayısı rekor kırdı

Önceki İçerikFootball Manager 2018 çıkış yaptı
Sonraki İçerikSıradaki NieR oyunu için hazırlıklara başlandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz